چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

دسر طالبی


طالبی  :  ۲ عدد
ژله  :  ۱ بسته
انگور  :  ۱ فنجان
گیلاس ترش  :  ۱ فنجان
خامه  :  ۲۰۰ گرم
خاک قند  :  ۳ قاشق سوپخوری
وانیل  :  ۰.۵ قاشق سوپخوری


ابتدا انگوری را که دانه‌های ریز سفید و قرمز دارد دانه کرده، …

طالبی  :  ۲ عدد

ژله  :  ۱ بسته

انگور  :  ۱ فنجان

گیلاس ترش  :  ۱ فنجان

خامه  :  ۲۰۰ گرم

خاک قند  :  ۳ قاشق سوپخوری

وانیل  :  ۰.۵ قاشق سوپخوری

ابتدا انگوری را که دانه‌های ریز سفید و قرمز دارد دانه کرده، دم گیلاس‌ها را می‌گیریم سپس ژله را در یک پیمانه آب جوش حل می‌کنیم و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده در یخچال می‌گذاریم تا کمی بسته شود خامه را با خاکه قند و وانیل مخلوط می‌کنیم می‌زنیم تا فرم بگیرد.

طالبی‌ها را شسته و درسته پوست می‌کنیم و یکی را به‌ شکل حلقه حلقه می‌بریم و هر حلقه را نصف کرده برای تزئین کنار می‌گذاریم و سر طالبی دوم را به شکل دایره بر می‌داریم و تخم‌های طالبی را خارج می‌کنیم دانه‌های انگور را با ژله نیم بسته شده مخلوط کرده داخل طالبی را با آن پر می‌کنیم و در طالبی را به شکل وارونه روی آن قرار می‌دهیم و طالبی را در بخچال می‌گذاریم تا ژله کاملا بسته شود.

بعد طالبی را در ظرف گرد مناسبی قرار می‌دهیم و نیم دایره‌های طالبی را دور آن می‌چنیم و خامه را در قیف می‌ریزیم رو و اطراف طالبی را با خامه که در قیف است تزئین می‌کنیم و دانه‌های گیلاس که بهتر است دو نوع قرمز و سیاه باشد به چوب‌های مخصوص خلال می‌زنیم و آنها را اطراف طالبی فرو می‌بریم این طالبی شکل بسیار جالب و قشنگی پیدا خواهد کرد.