جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا
خورشت مسما بادمجان
مواد لازم
بادمجان: ۱۲ عدد
زعفران: کمی
غوره: ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی: نیم کیلو
روغن: ۲۰۰ گرم
جوجه: ۲ عدد
طرز تهیه
بادمجان ها را پوست کنده رویش کمی نمک پاشیده کنار بگذارید پس از ۲۰ دقیقه آنها را در آب شسته روغن در ماهی تابه ریخته بادمجانها را سرخ کنید. در یک دیگ جداگانه جوجه ها را با مقداری پیاز ریخته آنها را ۴ قسمت کرده غوره را روی قطعات جوجه بریزید، گوجه ها را حلقه حلقه بریده و نصف آن را روی جوجه ها بچینید و بادمجانها را روی گوجه ها بگذارید و بقیه گوجه ها را هم روی آنها نهاده و روی آتش بگذارید تا بپزد. در آخر کار زعفران ساییده را روی بادمجانها بریزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست