سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

ویژگیهای گوشت قرمز


ویژگیهای گوشت قرمز

۱)از نظر ظاهری گوشت قرمز باید دارای مشخصات زیر باشد :
رنگ گوشت باید رنگ طبیعی گوشت دام باشد و رنگ روشن طبیعی آن نباید تیره شده باشد تعییر رنگ قرمز به سبز ، قهوه ای و خاكستری و ایجاد …

۱)از نظر ظاهری گوشت قرمز باید دارای مشخصات زیر باشد :

رنگ گوشت باید رنگ طبیعی گوشت دام باشد و رنگ روشن طبیعی آن نباید تیره شده باشد تعییر رنگ قرمز به سبز ، قهوه ای و خاكستری و ایجاد یك لایه نزج و چسبناك علائم فساد گوشت است.

-سطح خارجی باید بدون رطوبت باشد .

- هیچگونه بوی غیرطبیعی مثل بوی ترشیدگی یا متعفن نباید حس گردد.

- گوشت باید سفت و قوام خاص خود را داشته باشد و نباید نرم نزج باشد .

-گوشت باید كاملا تمیز و عاری از خون مردگی ، ضربه . بیماری و ذرات خارجی قابل رویت باشد .-گوشت نباید خشك و حالت و چروكیده داشته باشد .

-چربی باید سفت و سفید یا متمایل به سفید و بدون هیچگونه بوی بدی باشد .

۲) گوشت قرمز منجمد علاوه بر خصوصیات بالا باید :

-فاقد آثار سوختگی ناشی از انجماد باشد .

-در داخل بسته بندی گوشت نباید خونابه یا آب منجمد شده وجود داشته باشد.

-هموطنان عزیز ضمن دقت در موارد ذكر شده از خرید گوشت فاقد مهر دامپزشكی پرهیز نموده و تخلفات احتمالی را به ادارات كل دامپزشكی استانها و شبكه های دامپزشكی شهرستان مبدا ء اطلاع دهند .