چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

آشنایی با شرکت خودروسازی جنرال موتورز


آشنایی با شرکت خودروسازی جنرال موتورز

جنرال موتورز یکی از بزرگترین شرکت‌های خودروسازی در دنیا است که در سال ۱۹۰۸ با دو مرکز اصلی در ایالت میشیگان آمریکا و دیترویت تاسیس شد.
این شرکت، در رتبه‌بندی واحد فروش ۲۰۰۸، …

جنرال موتورز یکی از بزرگترین شرکت‌های خودروسازی در دنیا است که در سال ۱۹۰۸ با دو مرکز اصلی در ایالت میشیگان آمریکا و دیترویت تاسیس شد.

این شرکت، در رتبه‌بندی واحد فروش ۲۰۰۸، در ردیف دوم بزرگترین خودروسازها پس از تویوتا قرار گرفت.

جنرال موتورز پیش‌تر، مقام نخست جهانی فروش را برای ۷۷ سال پی‌در‌پی از سال ۱۹۳۱ تا ۲۰۰۷ داشت. این شرکت در ۳۴ کشور خودرو و کامیون تولید می‌کند.

در حال حاضر نزدیک به ۲۶۶ هزار نفر در سراسر دنیا در جنرال موتورز مشغول به کار هستند و این شرکت بزرگ خودروسازی در ۱۴۰ کشور نیز کار فروش و سرویس وسایل نقلیه رو به عهده دارد.

در سال ۲۰۰۸، ۸.۳۵ میلیون خودرو و کامیون جنرال موتورز تحت برندهای بیوک، کادیلاک، شورولت، جی‌ام‌سی،‌ جی‌ام دوو، هلدن، هامر، اوپل، پونتیاک، ساب، ساترن و ولینگ در سراسر دنیا به فروش رسید.

در اواخر سال ۲۰۰۸، جنرال موتورز با همکاری کرایسلر – شرکت آمریکایی سازنده خودرو - زیر بار وام دولت‌های کانادا و ایالات متحده آمریکا رفتند تا از ورشکستگی به سبب موافقات کاری و کاهش فروش – به خصوص کاهش فروش وسایل نقلیه اسپورت و وسایل نقلیه بزرگ- که در نتیجه بحران مالی اواخر سال ۲۰۰۰ و بازار رقابتی وحشتناک بود، به دور باشند.

در ۲۰ فوریه ۲۰۰۹، واحد خودروسازی ساب در سوئد که از جمله زیر مجموعای‌‌های جنرال موتورز است برای سازماندهی مجدد واحد خود تقاضای وام کرد که این تقاضا توسط دولت سوئد رد شد.

البته پس از آنکه در اوایل اوریل ۲۰۰۹، یک خانواده سلطنتی در ابوظبی برای خرید اوپل - از زیر مجموعه‌های جنرال موتورز - ابراز تمایل کردند، ساب هم برای نجات از ورشکستگی مهلت جدیدی برای یافتن سرمایه‌گذاریان احتمالی پیدا کرد.

سپیده بهکام