سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
رولت مرغ و بادنجان
مواد لازم
چهار عدد بادنجان
سه عدد گوجهفرنگی
سه عدد ران مرغ
دو حبه سیر
یک قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی
شش عدد فلفل سبز
نمک و فلفل و آب و روغن
طرز تهیه
۱. بادنجانها را پوست بگیرید و به صورت طولی برش بزنید و در روغن کمی سرخ کنید.
۲. مرغ بدون استخوان را خورشی تکهتکه کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سیر خردشده و رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و کمی آب بریزید تا گوشت مرغ مغز پخت شود.
۳. سپس بین هر بادنجان یک عدد گوشت مرغ قرار داده و رول کنید و روی آن یک گوجهفرنگی و یک فلفل قرار دهید و با خلال دندان محکم کرده و سس گوجهفرنگی را هم روی آن اضافه کنید.
۴. در فر ۱۸۰درجه سانتیگراد قرار دهید تا فلفل و گوجهفرنگی کبابی شود یا روی اجاق آنها را کبابی کرده و بعد روی بادنجان قرار دهید و پنج دقیقه روی حرارت بگذارید تا جا بیفتد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی
تهران کنکور هواشناسی شورای شهر تهران شهرداری تهران تعطیلی مدارس هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی پلیس سیل قوه قضاییه بارش باران
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا بورس خودرو یارانه بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان بازنشستگان ایران خودرو سایپا
شهادت رئیس جمهور سینمای ایران پیام تسلیت تلویزیون لیلا حاتمی سریال آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینما شعر رسانه ملی نمایشگاه کتاب زری خوشکام
کنکور ۱۴۰۳ گوگل دانش بنیان تجهیزات پزشکی دانشگاه تهران تلسکوپ فضایی هابل باتری
رژیم صهیونیستی ترکیه جنگ غزه اسرائیل فلسطین غزه روسیه امیرعبداللهیان آمریکا چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر رئال مادرید باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی باشگاه استقلال منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت تبلیغات سامسونگ اپل ناسا نمایشگاه ایران هلث موبایل آیفون
سرطان سزارین رژیم غذایی آلزایمر طول عمر زایمان افسردگی فشار خون مغز انسان دیابت