سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

لوبیای سفید سرشار از منیزیم


لوبیای سفید سرشار از منیزیم

گیاه لوبیای سفید از طریق کشور پرو به سراسر آمریکای مرکزی و جنوبی و پس از آن در قرن پانزدهم توسط جهانگردان اسپانیایی به اروپا وارد شد. از سویی جهانگردان اسپانیایی و پرتغالی …

گیاه لوبیای سفید از طریق کشور پرو به سراسر آمریکای مرکزی و جنوبی و پس از آن در قرن پانزدهم توسط جهانگردان اسپانیایی به اروپا وارد شد. از سویی جهانگردان اسپانیایی و پرتغالی لوبیا را به قاره آسیا و آفریقا نیز وارد کردند. امروزه لوبیا اغلب در هند، چین، اندونزی، برزیل و آمریکا به عمل می آید اما در سراسر جهان مورد مصرف قرار می گیرد. در این مطلب از «Eatwell» به خواص این گیاه می پردازیم؛

۱) لوبیای سفید سرشار از فیبر رژیمی است و نه تنها از یبوست بلکه از اختلالات گوارشی مانند سندرم روده تحریک پذیر جلوگیری می کند.

۲) لوبیای سفید از فولات و منیزیم غنی است و خطر ابتلا به حمله قلبی، سکته را کاهش می دهد.

۳) کربوهیدرات پیچیده در این دانه باعث ایجاد افزایش وزن نمی شود و از طرفی انرژی مغز و ماهیچه را تامین می کند.

۴ ) لوبیای سفید میزان قند خون را متعادل نگه می دارد.

۵) لوبیا منبع خوب آهن است و دارای میزان پایین کالری و تقریبا فاقد چربی است. بنابراین مصرف آن به زنان در دوره قاعدگی، بارداری، شیردهی و کودکان در حال رشد توصیه می شود.

۶ ) ویتامین B۱ موجود در آن در تولید ماده ای به نام استیل کولین «Acetylcholine» که برای حافظه مهم است، نقش دارد. نبود این ماده باعث اختلال عملکرد ذهنی و بیماری آلزایمر می شود.

۷) فیبر غذایی موجود در لوبیا برای دفع اسیدهای صفراوی مفید است و میزان کلسترول خون را نیز کاهش می دهد.

۸ ) منیزیم موجود در آن خستگی مفرط و خستگی ماهیچه ها، اعصاب را برطرف می کند و درنتیجه مانع علایم آسم، میگرن، سردرد و درد ماهیچه ای می شود.

۹ ) میزان مس بالا در این حبوب خطر بیماری های التهابی مانند آرتریت روماتوئید را کاهش می دهد.