چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

کیک ماست


کیک ماست

کره و شکر را با هم مخلوط کنید. هر بار یک تخم مرغ اضافه کنید، مواد را هم بزنید و دوباره تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.

مواد لازم:

کره هم دمای اتاق: ۱۱۳ گرم

شکر: یک پیمانه

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد: ۲ پیمانه

جوش شیرین: یک قاشق مرباخوری

بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری

نمک: نصف قاشق مرباخوری

ماست: ۳۳۵ گرم

وانیل: کمی

مواد روی کیک

دارچین: یک قاشق مرباخوری

شکر: یک چهارم پیمانه

شکر قهوه ای: یک چهارم پیمانه

گردوی خرد شده: یک پیمانه

طرز تهیه:

کره و شکر را با هم مخلوط کنید. هر بار یک تخم مرغ اضافه کنید، مواد را هم بزنید و دوباره تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.

آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و به طور متناوب با ماست و وانیل به مخلوط کره اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.

نیمی از مواد کیک را در قالب مناسب حاوی کاغذ روغنی بریزید. سپس نصف مواد روی کیک که با هم مخلوط شده را بریزید، مجدد بقیه مواد کیک را بریزید و همین طور ادامه دهید تا مواد تمام شود.قالب را به مدت نیم ساعت در فر با دمای ۱۷۵ درجه سلسیوس بپزید.



همچنین مشاهده کنید