شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

نكاتی‌ در مورد قارچ‌


نكاتی‌ در مورد قارچ‌

قارچ‌ تازه‌ در مدت‌ چند دقیقه‌ كاملا می‌پزد وهرگز نباید در آب‌ بماند و داخل‌ كلاهك‌ آن‌ راباید كاملا تمیز كرد.
بریدن‌ قارچ‌ انواع‌ مختلف‌ دارد:
▪ ابتدا ساقه‌ آنها را می‌توان‌ …

قارچ‌ تازه‌ در مدت‌ چند دقیقه‌ كاملا می‌پزد وهرگز نباید در آب‌ بماند و داخل‌ كلاهك‌ آن‌ راباید كاملا تمیز كرد.

بریدن‌ قارچ‌ انواع‌ مختلف‌ دارد:

ابتدا ساقه‌ آنها را می‌توان‌ جدا كرد و ازكلاهك‌ آنها می‌توان‌ غذایی‌ در فریا به‌ صورت‌كباب‌ درست‌ كرد. از ساقه‌های‌ آن‌ می‌توان‌ برای‌سس‌ یا سوپ‌ استفاده‌ نمود.

قارچ‌ درسته‌ را می‌توان‌ به‌ طول‌ برید، به‌طوری‌كه‌ ورقه‌های‌ نازك‌ به‌ شكل‌ خود قارچ‌ به‌ دست‌بیاید، قارچ‌های‌ كوچك‌ و ریز را می‌توان‌ درسته‌به‌ كار برد.

طرز پختن‌ قارچ‌ بسیار آسان‌ است‌، كافی‌ است‌پس‌ از تمیز كردن‌، آنها را در كمی‌ كره‌ تفت‌ داد یاكباب‌ كرد یا با كره‌ در ظرفی‌ قرار داد و در فر ملایم‌در حدود ۱۰ دقیقه‌ پخت‌.