شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

چـرا ویـاگـرای زنـانـه نـداریـم؟


چـرا ویـاگـرای زنـانـه نـداریـم؟

موفقیت قرص‌های درمان‌کننده ناتوانی نعوظ در مردان، مانند سیلدنافیل (ویاگرا)، تادالافیل (سیالیس) و وردنافیل (لویترا)، باعث شده شرکت‌های داروسازی به دنبال داروی مناسبی برای …

موفقیت قرص‌های درمان‌کننده ناتوانی نعوظ در مردان، مانند سیلدنافیل (ویاگرا)، تادالافیل (سیالیس) و وردنافیل (لویترا)، باعث شده شرکت‌های داروسازی به دنبال داروی مناسبی برای زنان باشند...

«ویاگرا» برای درمان اختلال کارکرد جنسی زنان امتحان شده اما سازمان غذا و داروی آمریکا(FDA) آن را تایید نکرده است. در واقع در حال حاضر FDA هیچ دارویی را برای اشکالات برانگیختگی جنسی زنان تصویب نکرده است. پاسخ جنسی زنان پیچیده است. در بیشتر اوقات، توجه صرف به اشکالات برانگیختگی، باعث می‌شود مشکل واقعی که در بسیاری موارد فقدان میل جنسی است، تشخیص داده نشود. بسیاری از عوامل بر میل جنسی زنان تاثیر می‌گذارند. در بسیاری از زنان، استرس‌های زندگی روزمره میل جنسی را مختل می‌کند. گاهی افزایش و کاهش میل جنسی با شروع و پایان تغییرات عمده در زندگی مانند بارداری یا یائسگی همزمان است.

برای برخی از زنان، رسیدن به ارگاسم (اوج لذت جنسی) مشکل است و نگرانی ناشی از آن و اشتغال ذهنی، ممکن است به از دست رفتن علاقه به روابط زناشویی بینجامد. میل جنسی زن با احساس صمیمیت با همسر و تجربه‌های قبلی او ارتباط دارد. گاهی در طول زمان مشکلات روانشناختی در ایجاد مشکلات زیست‌شناختی اثر می‌گذارد و برعکس. برخی از بیماری‌های مزمن مانند مانند «دیابت» و «ام اس»، چرخه پاسخ جنسی زنان را تغییر می‌دهند و باعث تغییراتی در پاسخ برانگیختگی یا ارگاسمی آنها می‌شوند. اگر کارکرد جنسی‌تان دچار تغییرات یا مشکلاتی شده است، با پزشکتان مشورت کنید.

پزشکتان ممکن است به شما توصیه کند با یک درمانگر جنسی مشورت کنید.

منبع: WebMD

ترجمه: محمد نیکویی