سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی شکری سنتی


شیرینی شکری سنتی

این شیرینی در شهرهای کشورمان با طعم‌های مختلف تهیه می‌‌شود و تقریباً در تمام شیرینی فروشی‌ها می‌‌توان آن را یافت ولی مسلماً طعم خانگی این شیرینی لذت بخش‌تر خواهد بود، اگر …

این شیرینی در شهرهای کشورمان با طعم‌های مختلف تهیه می‌‌شود و تقریباً در تمام شیرینی فروشی‌ها می‌‌توان آن را یافت ولی مسلماً طعم خانگی این شیرینی لذت بخش‌تر خواهد بود، اگر به دست کدبانوی خانه تهیه شود.

مواد لازم:

کره نرم شده یک پیمانه

شکر یک و نیم پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

کرم تارتار ۱ قاشق مرباخوری

بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

وانیل مقداری

نمک ۸/۱ قاشق چایخوری

آرد سفید ۳ پیمانه

شکر ۴/۱ پیمانه

روش تهیه:

ابتدا کره را بر سرعت زیاد همزن به مدت ۳۰ ثانیه بزنید.

یک و نیم پیمانه شکر را مخلوط کرده و به مدت ۱۵ ثانیه دیگر هم بزنید.

تخم مرغ، کرم تار تار، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را هم اضافه کنید.آرد را اضافه کرده و تا جایی که ممکن است با همزن مخلوط کنید، بقیه آرد را نیز اضافه کرده و با دست مخلوط کنید.خمیر را در نایلونی بپیچید و دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید.فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

خمیر را به شکل توپ‌هایی به اندازه گردو در آورید. سپس این توپ‌ها را درون یک چهارم پیمانه شکر که در مواد اولیه داشتیم بغلطانید و با فاصله ۵ سانتی متری در سینی فر بچینید.

سینی فر را به مدت ۹ تا ۱۲ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید تا روی شیرینی‌ها کمی طلایی شود.

نکات:

- با این مقدار مواد می‌‌توانید ۶۸ عدد شیرینی داشته باشید.

- روی شیرینی‌ها نباید زیاد طلایی شود، چون باعث خشک شدن شیرینی می‌‌شود.

- خمیر را زیاد ورز ندهید، این کار نیز باعث خشکی شیرینی می‌‌شود.

- کرم تار‌تار به شکل پودر‌در فروشگاه های لوازم شیرینی پزی موجود است.