جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سیگار و ویتامین ث


سیگار و ویتامین ث

زنان سیگاری باردار یا زنانی که در معرض دود سیگار قرار دارند، در دوران بارداری به ویتامین ث بیشتری در مقایسه با سایر زنان نیاز دارند. مطابق با آمار از هر هشت نوزاد متولد شده، …

زنان سیگاری باردار یا زنانی که در معرض دود سیگار قرار دارند، در دوران بارداری به ویتامین ث بیشتری در مقایسه با سایر زنان نیاز دارند. مطابق با آمار از هر هشت نوزاد متولد شده، یکی از آنها از مادرانی متولد می شوند که سیگاری بوده یا در معرض مداوم دود سیگار قرار دارند. دود سیگار یکی از دلایل افزایش خطر ابتلا به سقط جنین، تولد نوزاد نارس یا مرده و خطر افزایش آسم در نوزادان پس از تولد است.

محققان، نیکوتین را سبب کاهش ویتامین ث خون مادران باردار سیگاری و نوزادانی می دانند که در معرض دود سیگار قرار دارند.

مطابق با تحقیقات انجام شده، کمبود ویتامین ث ناشی از افزایش نیکوتین خون در دوران بارداری، احتمال ابتلا به بیماری های ریوی، نقص جنینی، تولد نوزاد نارس یا مرده را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

محققان معتقدند، مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین ث، عوارض ناشی از نیکوتین را کاهش می دهد.

از جمله مواد غذایی سرشار از ویتامین ث می توان به انواع مرکبات، گوجه فرنگی، توت فرنگی و کلم بروکلی اشاره کرد. آنتی اکسیدان های موجود در این مواد غذایی بسیار مؤثرتر از مکمل های حاوی ویتامین ث هستند.

نسرین زارعی