دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

رفیق دزد و شریک قافله


رفیق دزد و شریک قافله

مبارزه با تروریسم اهداف اولیه, واقعیت امروز

از لحاظ بین المللی کسی که دو پاسپورت دارد، دو شخص محسوب می شود و این کار یعنی استفاده از دو پاسپورت صادره از دو کشور مختلف درست نیست. تروریست های بین المللی که اکثرا تحت حمایت آمریکا و اسرائیل هستند، هر کدام ده ها پاسپورت جعلی دارند. برای مثال با پاسپورت خاورمیانه ای خود به کشوری ورود پیدا کرده، می کشند و سپس با پاسپورت آمریکایی یا اروپایی خود خارج می شوند.

در بیستم ژانویه گذشته بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی درحالی که تحمل دو شکست سنگین در جنگ های ۳۳ روزه و ۲۲ روزه را نداشت و از سوی دیگر توسط قاضی گلدستون نیز به عنوان جنایتکار جنگی معرفی شد، فرمان ترور محمود المبحوح یکی از اعضای ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را صادر کرد. تروریست ها که از عوامل سرویس جاسوسی اسرائیل (موساد) بودند، هر کدام به تنهایی ده ها گذرنامه جعلی فرانسوی، آلمانی، استرالیایی، ایرلندی و چند ملیت دیگر داشتند! این گذرنامه ها توسط موساد و برخی کشورهای غربی که تروریست ها را به خوب و بد تقسیم می کنند! صادر شده بودند.

در ماجرای عبدالمالک ریگی رئیس گروهک تروریستی موسوم به جندالله همین داستان تکرار شد. این گروهک های تروریستی داخلی معمولا اسامی اسلامی برمی گزینند تا ساده لوحان را فریب دهند که اتفاقا تفکر آنان برخاسته از مذهب اسلام است و آنها جهاد کرده اند!! درحالی که پشت انتخاب همین اسامی هم توطئه ای نهفته است. غرب به سرکردگی آمریکا و اسرائیل در تعاریف مغرضانه خود تروریست ها را به دو دسته خوب و بد تقسیم کرده اند. تروریست خوب از نگاه آنها کسی است که مواضع ضداستکباری و ضدغربی ندارد. تروریست هایی که در این تعریف می گنجند، اغلب با ایجاد وحشت سعی در ضربه زدن به جهان اسلام دارند و مورد حمایت همه جانبه استکبار قرار می گیرند. عبدالمالک ریگی رئیس گروهک جندالشیطان وقتی برای سفر به امارات و قرقیزستان از گذرنامه افغانستانی که آمریکایی ها تهیه کرده اند، استفاده می کند، چه مفهومی دارد؟!

● جمهوری اسلامی بزرگترین قربانی تروریسم

به دهه اول انقلاب برگردیم. اگر منصفانه نگاه کنیم هیچ حکومتی به اندازه جمهوری اسلامی ایران از تروریسم ضربه نخورده است. در دهه اول انقلاب گروهک تروریستی منافقین با حمایت مستقیم استکبار بهترین عناصر پایه گذار انقلاب را به شهادت رساندند تا به خیال خودشان کمر نهال انقلاب را خم کنند. به نظر می رسد تروریسم یکی از شیوه های سنتی استکبار است که طی ده ها سال این شیوه تغییری نکرده و فقط گروهک ها نام عوض کرده اند.

برای تروریسم بیش از صد تعریف متنوع در کتاب ها و سایت های غربی وجود دارد.

سید نظام الدین موسوی مدیر مسئول روزنامه جوان و کارشناس مسائل سیاسی پیرامون تعریف واژه تروریسم توضیح می دهد: «مثل تعریف ایسم ها که وارداتی هستند، مفهوم تروریسم هم ریشه در ایدئولوژی غربی ها دارد.

در جمهوری اسلامی که شالوده اش تفکر اسلامی است، ترور پایه و اساسی ندارد. اخیرا فرهنگستان زبان فارسی معادل واژه ترور را دهشت افکنی قرار داده است.

بعد از انقلاب فرانسه دوره ای بود که بسیاری از سیاستمداران کشته شدند و از این دوره خونبار به دوره ترور یاد می شود. بنابراین همه چیز این داستان غربی است و برای ما قابل پذیرش نیست.»

وی با ورق زدن تاریخ سیاسی ایران به اولین دوره استفاده از ترور بر علیه آزادیخواهان ومبارزین ضداستکبار در ایران اشاره کرده و می گوید: «در صدر مشروطیت انجمن زیرزمینی نجات به سرکردگی تقی زاده شکل گرفت. تقی زاده غرب زده و خودباخته ای بود که صراحتاً می گفت باید از فرق سر تا نوک ناخن پا فرنگی شویم!! قتل شیخ فضل الله و بعدها سیدعبدالله بهبهانی کار همین انجمن بود.»

موسوی تأکید دارد که مبنای مبارزات انقلاب جوانمردانه بوده و حتی حضرت امام خمینی(ره) به استفاده از چنین شیوه هایی هرگز معتقد نبودند. وی ادامه می دهد: «اوایل دهه ۵۰ نمایندگان مجاهدین خلق که بعدها به منافقین مشهور شدند- داستان انتخاب اسامی فریبنده آن زمان هم بوده است- در نجف به نزد امام (ره) می روند و زور را به عنوان یکی از شیوه های به ثمر رساندن انقلاب پیشنهاد می دهند. امام(ره) بعدها فرمودند: از همان روز متوجه شدم این ها مشکل دارند!

همین گروه با گذشت زمان گرایش مارکسیستی پیدا کردند و تفاسیر چپ گرایانه از نهج البلاغه داشتند! بنابراین بنیانگذار انقلاب به هیچ وجه به مشی منافقین اعتقادی نداشتند.

مشی ایشان جوانمردانه، مبارزه علمی و متصل به توده های مردم بود. وقتی ترور در تشکیلات منافقین باب شد، حتی در درون خودشان و به بهانه پالایش نیروها دست به ترور و حذف نیروهای مذهبی درون تشکیلات زدند. شهید شریف واقفی و شهید لبافی نژاد از افرادی بودند که قربانی مشی ناجوانمردانه تروریسم در درون تشکیلات منافقین شدند.»

این کارشناس مسائل سیاسی به اعتقاد امام(ره) بر سر لوحه قرار دادن قانون اشاره کرده و می گوید: «معمولاً در دنیا وقتی انقلابی صورت می گیرد، سال ها بعد قوانین تغییر می کنند، اما امام(ره) بلافاصله به فکر تدوین و تصویب قانون اساسی افتادند و این نشان می دهد به قانون و نظم پایبندی کامل داشتند. همین گروهک های منافقین بعد از پیروزی انقلاب حاضر نشدند اسلحه هایشان را تحویل دهند و به فکر تدارک انبار اسلحه در خانه های تیمی و حتی دانشگاه افتادند. و در نهایت چند هفته ای از پیروزی انقلاب نگذشته بود که حملات تروریستی بر علیه انقلاب آغاز شد. بعضی ها ادعا می کنند چون جمهوری اسلامی به این جریان ها میدان نداد و فضای باز سیاسی نبود، این گونه عمل کردند، در حالیکه این گروهک از ابتدا و قبل از پیروزی انقلاب خط مشی تروریستی داشتند. حتی درون خودشان دست به تسویه تروریستی زدند. جمع آوری اسلحه و نیز هدف قراردادن نیروهای متفکر انقلابی توسط این هانشان می دهد که همه چیز از قبل هدفمند بوده است.»

● نوک پیکان تروریسم به سمت اندیشمندان اسلامی

با گذشت سه دهه از عمر انقلاب اسلامی هنوز هم استکبار از همان شیوه سنتی ترور استفاده می کند و انتظار دارد نتیجه هم بگیرد. در ایران نوک پیکان ترورها بیشتر متوجه شخصیت های علمی، فرهنگی و آگاه سازان جامعه است. شهادت استاد علی محمدی در همین اواخر گواه این ادعاست. حتی نویسنده روزنامه کیهان پیام فضلی نژاد که تنها جرمش آگاه سازی بوده است، مورد ضرب و شتم با اسلحه سرد قرار می گیرد. اخیراً سن و جایگاه مطرح نیست. فضلی نژاد فقط سی سال دارد. یک نویسنده جوان که تنها مقاله و کتاب می نویسد، اما چون تفکر ضداستکباری دارد باید حذف شود.

چه بسیار خانواده های انقلابی که همین امروز هم فرزندانشان قربانی تروریسم می شوند. آخرین بار برادری که خودش از نیروهای انقلابی بسیج بود و در جبهه فرهنگی و جنگ نرم شبانه روز کار می کند، از پشت تلفن بغض نشکفته اش را فرو داد و اینچنین گفت: «من تنها یک برادر داشتم که آن هم ترور شد و تقدیم انقلاب کردیم.»

چه می توان پرسید؟ پرسشی که جوابش را همگان می دانند. برادرت چطور ترور شد؟ نه... سکوت کردم. اکثر ترورهای جهان اسلام و به ویژه ترورهای نیروهای انقلاب اسلامی به جرم تفکر ضداستکباری شان صورت می گیرد. آنها خود از ابتدا شهادت را آرزو کرده بودند و امروز که به این آرزو در سنگرهای مبارزه دست یافته اند، بی ادعا، در سکوت و مظلومانه پر می کشند.

موسوی مدیر مسئول روزنامه جوان می گوید: «در دهه اول انقلاب نیز ترور متفکرین انقلابی در دستور کار قرار داشت. یک زمانی هست که نیروهای نظامی و دولتی ترور می شوند، اگرچه همان هم جنایت است، ولی به هر جهت می گوییم ترور در قشری صورت گرفته که احتمالش می رود، اما ترور یک متفکر و اندیشمند حقیقتاً ناجوانمردانه است. شهادت شهید مطهری و شهید مفتح هدفمند و ناجوانمردانه طرح ریزی شد. چنین گروه هایی با گذشت زمان در ردیف منفورترین چهره های دنیا قرار می گیرند. گروهک منافقین چنین وضعی را دارد. آنها حتی به ملت خودشان هم خیانت کردند و با صدام که هیچ انسانی تاییدش نمی کند

- حتی مخالفین انقلاب- هم پیمان شدند!! بنابراین چهره نفاق به زودی برملا می شود و اگرچه از دست دادن اندیشمندان ضربه بزرگی بود، ولی جریان سازی انقلاب متوقف نشد و همین ضربات هم برکات خفیه الهی را به همراه داشت.»

● تروریست ها با چه هدفی و در کجا تربیت می شوند؟

حتما فیلم عبدالمالک ریگی را دیده اید. وقتی چاقو را زیر گلوی سرباز می گذارد، نفس در سینه تماشاگر حبس می شود. شتک خون بر دیواره ها و زمین اطراف، جویبار خون مظلومی ست که معلوم نیست به چه جرمی قربانی شده است؟ این حکایت تکراری جنایت همه ظالمان تاریخ است. نقل می کنند گروه ریگی برای تربیت نیرو آموزش هایی داشته که برگرفته از آموزش های شکنجه گران اسرائیلی بوده است. آنها افرادی را وارد یک اتاق دربسته می کرده اند و با قمه و چاقو به جان حیوانات زبان بسته می انداخته اند. این گونه سادیسم کشتن در ذهنیتشان نهادینه می شد! عروسک های استکبار در نمایش ترور و خشونت اسامی متفاوتی دارند و تراژدی های متفاوتی را رقم زده اند. از صدام گرفته تا القاعده و طالبان، از عبدالمالک ریگی گرفته تا گروه های تروریستی قومیت گرا. این درد را چطور می توان تسکین داد و نادیده گرفت؟!

مونا شرفخانی یک عراقی مقیم ایران هنوز هم وقتی از جنایات صدام می گوید، اشک در چشمانش حلقه می زند. سه برادر او توسط حزب بعث صدام ربوده و اعدام شده اند. مادرش بعد از ۱۵ سال هنوز چشم انتظار بازگشت پسرانش بوده است. تصورش را بکنید بعد از ۱۵ سال دفتری پیدا می شود که اسامی این سه بردار در آنها ثبت شده و روبرویشان نوشته اند: اعدام!! چند روز بعد مادر منتظر هم فوت می کند.

در افغانستان هزاران زن بی سرپرست بازمانده شوهرانی هستند که قربانی تروریسم (طالبان) شده اند. زن افغانی روی تخت بیمارستان برایم گفت: «ده سال است که منتظر شوهر مفقودالاثرم هستم. با سه فرزند نه می توانم سرپرستی مرد دیگری را قبول کنم و نه اصلا این انتظار خاتمه یافتنی است.» در سرزمین های اشغالی هم که قصه ترور نیروهای مبارز هر روز و هر ساعت به گوش می رسد. عروس ها و جوان هایی که برای آزادی سرزمین شان و دفاع از نسل های بعدی دست به عملیات انتحاری می زنند، تروریست می خوانند، اما تروریست های موساد با انواع و اقسام زندان ها و شکنجه ها برحق جلوه داده می شوند!

در حوادث اخیر بعد از انتخابات نیز فکر می کردند با کشته سازی و وحشت آفرینی راه به جایی می برند، اما هوشیاری ملت ما مهر باطل بر همه خیالات خام زد.

● حمایت آشکار استکبار از بزرگترین گروه های تروریستی دنیا

اسماعیل کوثری نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی نیز معتقد است اگر بخواهیم از عملیات تروریستی منافقین در دهه اول انقلاب صحبت کنیم، باید ساعت ها سند جنایات اتفاق افتاده را ورق زد. وی می گوید: «منافقین بعد از پیروزی انقلاب با جابه جایی مکانی و نقل مکان به خاک عراق سعی کردند در غرب و جنوب کشور هم پیمانانی را برای خودشان تربیت کنند و با هدایت آنان مسئولین و افراد وفادار به نظام را از بین ببرند.

شهید لاجوردی، شهید صیاد شیرازی و در این اواخر شهید شوشتری فرمانده منطقه جنوب توسط همین افراد به شهادت رسیدند. این گروه ها که یا تروریست قومی و یا مذهبی (نه مذهبی منطبق بر اسلام) هستند، اکثرا اسامی فریبنده ای دارند. مثلا گروهک تروریستی جندالله که در اصل جندالشیطان بود. این گروهک نه تنها مسئولین نظام را مورد ترور قرار می داد، بلکه از مردم عادی هم نمی گذشت. چون تنها هدفش ایجاد رعب و وحشت و ناامنی در خاک جمهوری اسلامی بود. برای مثال در تاریخ ۲۵/۱۲/۸۴ گروهک ریگی با راه بستن بر اتوبوسی، بیست و چند نفر را به بی رحمانه ترین شکلی به شهادت رساند و در جاده بم- کرمان ایجاد ناامنی شدید کرده بودند.»

وی ادامه می دهد: «این گروه طبق اظهاراتی که داشته اند مورد حمایت مستقیم آمریکائیان بوده اند. الان در خاک عراق و افغانستان مگر نه این که ارتش آمریکا داعیه گسترش امنیت را دارد، اما آنها طالبان را به طالبان خوب و بد تقسیم کرده اند- طالبان موافق آمریکا و بالعکس- و حتی علنا از بزرگترین گروه های تروریستی دنیا حمایت می کنند. در چنین شرایطی برخی کشورهای منطقه چون عربستان نیز تروریست پرور شده اند. بنابراین آمریکا نه تنها تروریسم را از بین نبرده، بلکه گسترش داده است.»

وی با اشاره به حوادث بعد از انتخابات اخیر ایران می گوید: «روش استکبار زیاده خواهی است، لذا از خشن ترین راه ها برای تامین منافع خود استفاده می کنند. بعد از انتخابات اخیر برخی افراد با پیروی از شیوه دنیاطلبی در وادی استکبار افتادند. اما خوشبختانه با درایت و مدیریت رهبر معظم انقلاب که بسیار حساب شده عمل کردند، همه چیز ختم به خیر شد.»

از کوثری سوال می کنم: «آیا جریان تروریسم که متوجه ایران اسلامی است، دوباره مثل دهه اول انقلاب اندیشمندان را نشانه گرفته است؟» وی پاسخ می دهد: «روش ها تغییر نکرده و بر همان اساس است. البته چون نیروهای اطلاعاتی و امنیتی ما هوشیارتر از دهه اول انقلاب هستند- دهه اول به دلیل مسئله جنگ همه چیز تحت الشعاع قرار گرفته بود- عملیات های تروریسمی اغلب عقیم باقی می ماند. به شهادت رساندن دانشمندان و اندیشمندان اتفاقا چهره واقعی استکبار و عواملش را رسوا می کند. این گونه نه تنها چرخ انقلاب از حرکت باز نمی ماند، بلکه با آشکار شدن حقایق تندتر به پیش می رود.»

پسر بن لادن، عمربن لادن درحالی که با همسر انگلیسی اش شترسواری می کند، لبخندزنان می گوید: «پدرم مهربان ترین تروریست دنیاست!»

همین مهربان در ۲۹ ژانویه نگران گرمایش زمین بوده و داعیه حمایت از اکوسیستم طبیعی جهان را داشته است!! اما در خاک افغانستان هزاران زن بی شوهر، هزاران کودک بی دست و پا، هزاران دل خونین ماحصل جنایات همین تروریست مهربان است!

بازی تروریست ها بازی عجیبی است.گاه دست پرورده های استکبار روبروی خودش قدعلم می کنند و گاه سران آمریکا پشت پرده با آنها زدو بندهایی دارند. چه کسی می داند شاید بزرگترین تروریست های دنیای امروز، بن لادن و طالبان، درپس پرده در کنار آمریکا باشند و تنها برای ضربه زدن به جهان اسلام چنین نمایشی را به راه انداخته اند.

اگر هم اختلافی باشد شاید این اختلاف بعدها ایجاد شده، اما بستر زایش این گروه ها سازمان های امنیتی آمریکا و اسرائیل است. اما شک نکنید بازی تروریست ها بازی بازنده هاست، چون دنیا بیدار است.

القاعده از لحاظ مبانی ایدئولوژیک یک گروه ضدشیعی است. آنها مسیحیان و یهودیان را از گروه کافران، شیعیان را مشرک و منافقان را اهل سنتی که تأییدشان نمی کند، می دانند.

از این رو القاعده که بعد از جنگ افغانستان با شوروی سابق شکل گرفت و متشکل از گروهی چریک تندرو و موافق مبارزه تروریستی است، به تشکیل حکومت اسلامی که به صورت شورایی اداره شود، معتقدند (خلافتی). چون ریشه فکری القاعده با وهابیت عجین شده بنابراین حمایت عربستان نیز شامل حال آنها می شود.

سؤال اینجاست آیا آمریکا با این همه داعیه پاک کردن جهان از لوث تروریسم بالاخره توانست بن لادن را به دام بیندازد؟ آگاه باشیم که آمریکا دائماً بزرگترین تروریست های دنیا را به جهان اسلام متصل می کند و می خواهد با توسل به چنین تحلیل هایی چهره ای خشن از اسلام به دنیا معرفی کند.

● خاورمیانه در تیررس تروریست هاست

حمید مقدم فر مدیرعامل خبرگزاری فارس و یک کارشناس سیاسی تروریسم را به دو نوع تروریسم دولتی و غیردولتی تقسیم می کند. تروریسم دولتی منشأ آن یکی از دولت هاست و توسط آن دولت پشتیبانی می شود. تروریسم غیردولتی پشتوانه اش افکار و عقاید انحرافی است.

مدیرعامل خبرگزاری فارس توضیح می دهد: «تروریسم در ایران بخش عمده اش مربوط به تروریسم دولتی است. اگرچه منافقین که بخش عمده ترورها را انجام داده اند، برخاسته از اندیشه انحرافی بودند، اما همین ها با گذشت زمان در خدمت تروریسم دولتی (حمایت استکبار) قرار گرفتند. منافقین گروهک های تروریستی مذهبی (نه مذهبی منطبق بر اسلام) نظیر گروهک ریگی و یا قومی نظیر گروهک های تروریستی در خاک کردستان و خوزستان را انسجام دادند. هیچ کس نمی تواند منکر این داعیه شود که جمهوری اسلامی بیشترین ضربات را از تروریسم خورده است.

ما فقط در یک مورد حادثه هفت تیر، ۷۲تن از مسئولان بلندپایه نظام و متفکرین انقلاب را ازدست دادیم.»

مقدم فر به شیوه ترورهای منافقین در طی سه دهه ای که از عمر انقلاب می گذرد، اشاره کرده و می گوید: «در این ترورها از بلندپایه ترین مقامات جمهوری اسلامی تا معمولی ترین اقشار انقلابی مثلاً کاسبی که طرفدار جمهوری اسلامی بوده، مورد تهدید، خشونت و ترور قرار گرفته اند. این ها با همه قوا سعی داشته و دارند که ناامنی را متوجه جمهوری اسلامی کنند. اگرچه حذف اندیشه های کلیدی ضربات سنگینی بوده، ولی منجر به متوقف شدن قطار انقلاب نشده است. اتفاقاً خون این شهدا باعث رویش روحیه حق طلبی و آزادیخواهی ملت ایران شد.»

وی صراحتاً می گوید: «تروریسم تحت حمایت آمریکا اسامی مختلفی دارد. یک روز منافقین در رأسند و روز دیگر القاعده و طالبان. مهم این است که بدانیم داعیه ضدتروریستی استکبار نقش بر آب شده و اکثر مردم جهان ماهیت تروریستی آمریکا و اسرائیل را می دانند.»

از مقدم فر سؤال می کنم: «چرا اغلب ترورها در منطقه خاورمیانه (جهان اسلام) صورت می گیرد؟» وی پاسخ می دهد: «این منطقه به دلیل داشتن منابع عمده انرژی و نیز برخورداری از اندیشه اسلامی برای استکبار منطقه خطر است. آمریکائیان ناگزیرند برای سود اقتصادی و نیز صدمه زدن به تفکرات اسلام گرایان ناامنی ایجاد کنند. آنها از ترورسیم به نفع لیبرال سرمایه داری غرب حمایت می کنند.»

● باز مهندسی مفاهیم حربه جدید منفعت طلبی استکبار

واژه تروریست اساسا از چه زمانی به صورت جدی وارد ادبیات دنیا شد؟

چند دهه ای است که این واژه در ادبیات سیاسی غرب مطرح بوده، اما در این حجم گسترده بعداز ۱۱ سپتامبر آمریکایی ها برایش سرمایه گذاری کردند.

حسن مرادی جانشین بسیج اساتید و کارشناس مسائل سیاسی توضیح می دهد: «الان نوک پیکان تروریست ها دنیای اسلام، تفکر اسلامی و کشورهای اسلامی است.

در غرب اساسا مفاهیم ابزار پیشبرد منافع هستند. به همین دلیل تئوریسین های غربی یا یک سری مفاهیم را تولید می کنند و یا بر روی مفاهیم قبلی باز مهندسی دارند!

استکبار تحت هر شرایطی می خواهد حفظ منافع داشته باشد. ممکن است در یک جا به شیوه نظامی به اهدافش برسد و یا در نقطه دیگری با طرح ریزی ترورهای دولتی و استخدام نیرو به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم (آشکارا یا پنهان) حفظ منافع داشته باشد. در خاورمیانه ثابت شده که بیشترین اقدامات ترور دولتی را آمریکا و انگلیس طراحی کرده اند.»

وی پیرامون حمایت های آمریکا از تروریست ها می گوید: «غربی ها همانطور که گفته شد بسیاری از مفاهیم را خلق می کنند، گاه بازآفرینی دارند و گاه برخورد دوگانه می کنند. چنانچه مفاهیم تامین کننده منافع آنهاست، ارزش حمایت خواهد داشت!!

حمایت از منافقین، گروهک ریگی، پژاک- علی رغم اینکه چپ مارکسیستی هستند و با لیبرالیسم تضاد ایدئولوژیک دارند- حمایت های مالی، لجستیکی، آموزش و ساماندهی این قبیل گروه ها و حتی حمایت های حقوقی از آنها همگی با آمریکائیان است.»

این کارشناس مسائل سیاسی به نقش صهیونیزم در تقویت شبکه های تروریستی نیز اشاره کرده و ادامه می دهد: «اسرائیلی ها نیز برای حفظ منافع سلطه گرایانه شان در سرزمین های اشغالی چه داخل خاورمیانه و چه درهر نقطه ای از دنیا دست به اقدامات تروریستی می زنند. تهیه پاسپورت برای عوامل درجه یک گروه های تروریستی معمولا برعهده اسرائیل است.»

● چرا برسر تعریف تروریسم اجماع جهانی نداریم؟

جانشین بسیج اساتید به چالش های پیش روی ارائه تعریف دقیق از تروریسم در دنیای امروز گریزی زده و می گوید: «در محافل سیاسی- حقوقی و جامعه شناختی نسبت به این واژه اجماعی وجود ندارد. بنابراین هرکس از منظر منافع خود نگاه می کند. دنیای غرب به دنبال پیدا کردن یک تعریف در اجماع جهانی نیست. می خواهد تعریف ساخته و پرداخته خود را به دنیا معرفی و مصادیق آن را خودش ارائه دهد.

بنابراین همه سازمان های تروریستی جاسوسی را تبرئه می کند و همه ملت هایی را که از مرز و حق خود دفاع می کنند، تروریست می خواند. گروه هایی که هیچ گونه وجاهت و مشروعیت اخلاقی درستی ندارند، توسط آمریکا آزادیخواه معرفی می شوند، ولی انسان هایی که از خود دفاع می کنند، علی رغم این که دفاع در تمام مکاتب مشروع است، با جابه جایی مهندسی مفهومی توسط غربی ها تروریسم خوانده می شوند!»

از مرادی سؤال می کنم: «چرا بعداز فروپاشی شوروی استفاده از این واژه در رأس ادبیات سیاسی غرب قرار گرفت؟» وی پاسخ می دهد: «برای این که اذهان را به جای توجه به چالش های داخلی به خارج از آمریکا ببرند. از فروپاشی ناتو جلوگیری کنند. به گونه ای فضا را مهندسی کنند که دنیای اسلام در چنبره استکبار باقی بماند. و نهایتا طراح تحولات سیاسی قرن ۲۱ خودشان باشند.»

اما چرا این نقشه شکست خورد؟ جانشین بسیج اساتید سه دلیل را مطرح می کند: «چون برآورد صحیح از دنیای اسلام نداشتند. دوم تحلیل درست از دنیای اسلام نداشتند و سوم انرژی نهفته در دنیای اسلام را نتوانستند به خوبی ارزیابی کنند.»

● نتیجه معکوس و شکست توطئه های تروریستی استکبار

کانون مرکزی تولید ایدئولوژی ترور و ناامنی و حمایت نامرئی از القاعده و طالبان و گروهک های جنایتکار دیگر مانند ریگی و منافقین و انجمن پادشاهی واحد است و سرویس های جاسوسی و امنیتی مرتبط با صهیونیست ها و نظام سلطه در تکوین و هدایت گروه های مخوف تروریستی با عناوین غلط انداز و انحرافی نقش دارند.

رضا طلایی نیک کارشناس مسائل راهبردی و نماینده سابق مجلس شورای اسلامی توضیح می دهد: «تروریست ها اکثرا با اهداف سیاسی و منافع نامشروع عمل می کنند و در واقع تروریست ها دست پرورده سلطه گران و چپاول گران هستند که ریشه در نظام استکباری و شبکه مافیایی قدرت و غارت دارند. قانون های پیچیده و نامرئی واسطه ای، هدایت کننده شبکه های ابزاری تروریسم هستند که علاوه بر قربانیان تروریسم بخش زیادی از تروریست ها نیز در فرآیند جهل یا طمع، برای تروریسم هزینه می شوند تا منافع نامشروع و قدرت طلبی نظام ظلم و سلطه تامین شود.

اسلام و انقلاب اسلامی با اتکا به فرهنگ غنی معنویت و ایثار عوارض تروریسم را خنثی می کند و لذا فرهنگ شهادت و ایمان اسلامی موجب نتایج عکس برای عملیات تروریستی علیه انقلاب و نظام شده است. رشد بیداری و هوشیاری انقلابی و ایمان اسلامی در واکنش مردم به عملیات تروریستی منافقین اثبات شده است.

معامله جان و موجودیت دنیایی با خدا با اتکا به اعتقادات اسلامی اهداف منافقین و تروریست ها را خنثی کرد و شهادت اندیشمندان و یاران امام(ره) باعث شد انقلاب اسلامی و این نظام نهادینه تر شود.»

این کارشناس به روند بیداری مردم درپس اقدامات تروریستی غرب اشاره کرده و می گوید: جمهوری اسلامی ایران هزینه های زیادی را برای مقابله با تروریسم داده است. ده ها متفکر و سیاست مدار و مسئول عالیرتبه نظام و نیز هزاران نفر از مردم با تروریسم دولتی و غیردولتی به شهادت رسیده اند که البته با ارتقاء هوشمندی انقلابی و ایمان اسلامی و تلاش ایثارگرانه و نیز با اتکا به تجارب مبارزه با تروریسم و خنثی سازی اهداف تروریست ها دستاوردهای بالاتری محقق شد.

اما همه این توطئه ها چه دستاوردی برای آمریکا و اسرائیل داشته است؟ رضا طلایی نیک صراحتا می گوید: «پیشبرد استراتژی اسلام هراسی و ایران هراسی از یکسو و نجات رژیم صهیونیستی در برابرمقاومت از سوی دیگر توام با هدف گذاری برای غارت منابع نفت و انرژی خاورمیانه از علل اصلی حملات تروریستی و ناامنی ها در منطقه است که تزلزل هرمونی نظام استکبار و نگرانی از گسترش اسلام خواهی و الهام بخشی انقلاب اسلامی در خاورمیانه و آسیای جنوب غربی را برای آمریکا و اسرائیل به همراه داشته است...

گالیا توانگر