پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
ساندویچ چهارفصل
مواد لازم :
نان تست:
۲عدد
کره در دمای اتاق:
۲۰گرم
خیار پوستکنده حلقه شده:
یک عدد
سس خردل:
یک قاشق سوپخوری
نان تست:
۲عدد
پنیر موتزارلای ورقهای:
۲ورق
کره در دمای اتاق:
۲۰گرم
تخممرغ رنده شده(پخته):
۲عدد
نان تست :
۲عدد
بوقلمون فرآوری شده:
یک ورق
کره در دمای اتاق:
۲۰گرم
نان تست:
۲عدد
پنیر خامهای:
۵۰گرم
گردوی رنده شده:
۲۰گرم
سرکه:
یک قاشق سوپخوری
طرزتهیه
کنارههای نانها را گرفته و روی همه نانها کره بمالید و ساندویچ ۱ را با خیار درست کنید، یعنی وسط دو لایه نان خیار قرار دهید و روی آن سس بریزید. ساندویچ ۲: لای دو نان پنیر قرار دهید. ساندویچ ۳:لای دو نان ژامبون بوقلمون قرار دهید و ساندویچ۴: لای دو نان پنیر و گردو مخلوط شده بمالید. حالا ساندویچها را طوری از وسط نصف کنید که شکل مثلث شود. سپس با یک سیخ چوبی یکی در میان هر طعم را به سیخ بکشید.
فوت آشپزی
دقت داشته باشید مالیدن کره برسطح نانها باعث چسبیدن مواد داخل نان میشود و ساندویچ را خوشطعم میکند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا انتخابات دولت سیزدهم روز دختر انتخابات مجلس رئیس جمهور رافائل گروسی مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب حجاب مجلس
قتل سلامت شهرداری تهران تهران وزارت بهداشت هواشناسی پلیس آموزش و پرورش بارش باران سیل فضای مجازی شهرداری
دولت قیمت خودرو خودرو گاز قیمت دلار نمایشگاه نفت مالیات قیمت طلا مسکن ایران خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب سپند امیرسلیمانی نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران سریال دفاع مقدس کتاب تئاتر موسیقی سینما
دانش بنیان اینوتکس
اسرائیل غزه رژیم صهیونیستی جنگ غزه رفح حمله به رفح مصر نوار غزه ترکیه طوفان الاقصی اوکراین فرانسه
رئال مادرید فوتبال لیگ قهرمانان اروپا استقلال پرسپولیس بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
هوش مصنوعی اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور اپل سامسونگ آب گوگل ناسا پارک فناوری پردیس
سرطان آسم اعتماد به نفس سنگ کلیه هندوانه کمردرد بیماران خاص بیمه سبزیجات