پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

ساندویچ چهارفصل


ساندویچ چهارفصل

● مواد لازم :
▪ نان تست: ۲عدد
▪ کره در دمای اتاق: ۲۰گرم
▪ خیار پوست‌کنده حلقه شده: یک عدد
▪ سس خردل: یک قاشق سوپخوری
▪ نان تست: ۲عدد
▪ پنیر موتزارلای ورقه‌ای: ۲ورق
▪ کره در دمای اتاق: …

مواد لازم :

نان تست:

۲عدد

کره در دمای اتاق:

۲۰گرم

خیار پوست‌کنده حلقه شده:

یک عدد

سس خردل:

یک قاشق سوپخوری

نان تست:

۲عدد

پنیر موتزارلای ورقه‌ای:

۲ورق

کره در دمای اتاق:

۲۰گرم

تخم‌مرغ رنده شده(پخته):

‌۲عدد

نان تست :

۲عدد

بوقلمون فرآوری شده:

یک ورق

کره در دمای اتاق:

۲۰گرم

نان تست:

۲عدد

پنیر خامه‌ای:

۵۰گرم

گردوی رنده شده:

۲۰گرم

سرکه:

یک قاشق سوپخوری

طرزتهیه

کناره‌های نان‌ها را گرفته و روی همه نان‌ها کره بمالید و ساندویچ ۱ را با خیار درست کنید، یعنی وسط دو لایه نان خیار قرار دهید و روی آن سس بریزید. ساندویچ ۲: لای دو نان پنیر قرار دهید. ساندویچ ۳:لای دو نان ژامبون بوقلمون قرار دهید و ساندویچ۴: لای دو نان پنیر و گردو مخلوط شده بمالید. حالا ساندویچ‌ها را طوری از وسط نصف کنید که شکل مثلث شود. سپس با یک سیخ چوبی یکی در میان هر طعم را به سیخ بکشید.

فوت آشپزی

دقت داشته باشید مالیدن کره برسطح نان‌ها باعث چسبیدن مواد داخل نان می‌شود و ساندویچ را خوش‌طعم می‌کند.