جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
کشک کدو، غذای کرمانی
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
کدو سبز - ۱۰ عدد متوسط
پیاز داغ - ۲ قاشق غذاخوری
سیرداغ و نعناع داغ - به میزان دلخواه
فیله گوجه فرنگی - ۴ عدد
مغز گردوی خرد شده - ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن - به میزان لازم
طرز تهیه:
کدوها را بعد از پوست گرفتن، خرد و در ظرف مناسب سرخ کنید.
نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند بار هم بزنید سپس کمی نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید غذا کاملاً جا بیفتد، بهتر است در ظرف را بگذارید.
بعد از پختن کدوها، کشک را اضافه کنید و به کمک قاشق یا گوشت کوب مواد را کاملاً له و مخلوط کنید.
کشک و کدو را در ظرف مناسب بریزید و با نعناع داغ و گردو تزئین کنید.
خواص کدو سبز
کدو سبز حاوی ویتامین گروه A و C و B و املاحی مانند منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر و فولات است.
این سبزی به دلیل داشتن آب فراوان، جزو بهترین خوراکی ها برای افرادی است که رژیم غذایی دارند.به طور معمول هر ۱۳۵gr کدو خام سبز حاوی
۱۷ کالری، ۱.۴gr پروتئین، ۰.۱۷gr چربی، ۱.۵gr فیبر و ۱۱mgr ویتامین ث است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم مازندران سیدابراهیم رئیسی دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد تهران هواشناسی خراسان رضوی پلیس فضای مجازی باران بارش باران شهرداری تهران قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو قیمت دلار مسکن ایران خودرو دلار تعطیلی شنبه بانک مرکزی تورم
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب رسانه تلویزیون سریال سینما موسیقی
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه چین اوکراین ترکیه یمن حزب الله لبنان
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور جام حذفی مس رفسنجان لیگ برتر سپاهان لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل سونی جراحی سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری پوست پوکی استخوان دیابت آلزایمر کاهش وزن