دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
کشک کدو، غذای کرمانی
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
کدو سبز - ۱۰ عدد متوسط
پیاز داغ - ۲ قاشق غذاخوری
سیرداغ و نعناع داغ - به میزان دلخواه
فیله گوجه فرنگی - ۴ عدد
مغز گردوی خرد شده - ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن - به میزان لازم
طرز تهیه:
کدوها را بعد از پوست گرفتن، خرد و در ظرف مناسب سرخ کنید.
نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند بار هم بزنید سپس کمی نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید غذا کاملاً جا بیفتد، بهتر است در ظرف را بگذارید.
بعد از پختن کدوها، کشک را اضافه کنید و به کمک قاشق یا گوشت کوب مواد را کاملاً له و مخلوط کنید.
کشک و کدو را در ظرف مناسب بریزید و با نعناع داغ و گردو تزئین کنید.
خواص کدو سبز
کدو سبز حاوی ویتامین گروه A و C و B و املاحی مانند منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر و فولات است.
این سبزی به دلیل داشتن آب فراوان، جزو بهترین خوراکی ها برای افرادی است که رژیم غذایی دارند.به طور معمول هر ۱۳۵gr کدو خام سبز حاوی
۱۷ کالری، ۱.۴gr پروتئین، ۰.۱۷gr چربی، ۱.۵gr فیبر و ۱۱mgr ویتامین ث است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست