جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

کشک کدو، غذای کرمانی


کشک کدو، غذای کرمانی

کدوها را بعد از پوست گرفتن، خرد و در ظرف مناسب سرخ کنید.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

کدو سبز - ۱۰ عدد متوسط

پیاز داغ - ۲ قاشق غذاخوری

سیرداغ و نعناع داغ - به میزان دلخواه

فیله گوجه فرنگی - ۴ عدد

مغز گردوی خرد شده - ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه و روغن - به میزان لازم

طرز تهیه:

کدوها را بعد از پوست گرفتن، خرد و در ظرف مناسب سرخ کنید.

نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند بار هم بزنید سپس کمی نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و اجازه دهید غذا کاملاً جا بیفتد، بهتر است در ظرف را بگذارید.

بعد از پختن کدوها، کشک را اضافه کنید و به کمک قاشق یا گوشت کوب مواد را کاملاً له و مخلوط کنید.

کشک و کدو را در ظرف مناسب بریزید و با نعناع داغ و گردو تزئین کنید.

خواص کدو سبز

کدو سبز حاوی ویتامین گروه A و C و B و املاحی مانند منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر و فولات است.

این سبزی به دلیل داشتن آب فراوان، جزو بهترین خوراکی ها برای افرادی است که رژیم غذایی دارند.به طور معمول هر ۱۳۵gr کدو خام سبز حاوی

۱۷ کالری، ۱.۴gr پروتئین، ۰.۱۷gr چربی، ۱.۵gr فیبر و ۱۱mgr ویتامین ث است.