جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

مصرف خرما باعث رشد باکتری های مفید روده می شود


مصرف خرما باعث رشد باکتری های مفید روده می شود

خرما محصول بسیاری از کشورهای خاورمیانه است. بیش از هزاران سال است که خرما در نخلستان های ایران کشت می شود. خرما علاوه بر غنی بودن از فیبرهای طبیعی، سرشار از مواد مغذی مانند روغن، …

خرما محصول بسیاری از کشورهای خاورمیانه است. بیش از هزاران سال است که خرما در نخلستان های ایران کشت می شود. خرما علاوه بر غنی بودن از فیبرهای طبیعی، سرشار از مواد مغذی مانند روغن، کلسیم، سولفور، آهن ، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم است.

خواص:

- مصرف منظم خرما به رشد باکتری های مفید روده کمک می کند.

- خرما کم کالری است و هر دانه خرما حدود ۲۳کالری دارد.

- به علت داشتن میزان پتاسیم بالا، برای تقویت سیستم عصبی مفید است. مصرف بالای پتاسیم، خطر بروز سکته را ۴۰درصد کاهش می دهد.

- از آن جا که خرما به آسانی هضم می شود، به سرعت تولید انرژی می کند.

- خاصیت رونده دارد.

- نتایج بررسی ها نشان می دهد، مصرف خرمایی که یک شب کامل خیسانده شده است، برای رفع ناراحتی قلبی مفید است.

- از بروز سرطان معده پیشگیری می کند.

- کلسترول مضر را کاهش می دهد.

- مصرف خرما به طور موثری ناراحتی های روده ای را درمان می کند.

- مصرف بالای آن باعث افزایش وزن می شود.