چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
هشدارهای پلیسی به آژانسهای مسافربری
رانندگان آژانسهای مسافربری همیشه طعمه خوبی برای سارقان بودهاند اما رعایت نکاتی ساده همچون خودداری از پذیرش نوشیدنی و خوراکی از سوی مسافر در راستای عدمفریب آنان میتواند، ورق همیشگی طعمهشدن رانندگان را برگرداند.
معاونت مبارزه با سرقت پلیس آگاهی نیروی انتظامی باارائه راهکارهای ساده به مسئولان و رانندگان آژانسهای مسافربری قصد دارد تا میزان ضریب امنیت این قشر را افزایش دهد.
مسئولان آژانسهای مسافربری مشخصات مشتریان محلی را ثبت کنند تا مسافران غریبه به راحتی قابل شناسایی باشند. چون اغلب سرقتها توسط مسافران غیرمحلی و غریبه رخ میدهد.
مسئولان و متصدیان آژانسها از پذیرش مسافرانی که شب هنگام به طور حضوری به آژانس مراجعه میکنند و تقاضای سفر به محلههای حاشیهای و خلوت را دارند، خودداری کنند. به ویژه آن که این مراجعه به شکل جمعی و دو نفره باشد.
برخی اوقات مشتریان به مقصدی مشخص اتومبیلی کرایه میکنند. اما بعد مرتب تغییر مسیر مقصد میدهند. به گونهای که راننده را مجبور میکنند به نقاط حاشیهای شهر برود یا تعمدا آن قدر وقت تلف میکنند تا هوا تاریک شود. لازم است رانندگان در اینگونه موارد هوشیار باشند.
رانندگان آژانسها از قبول نوشیدنی و خوراکی از مسافران خودداری کنند، چراکه پیش آمده که راننده را توسط خوراکی مسموم، بیهوش و اموال و خودروی وی را سرقت کردهاند.
رانندگان آژانسها از سوارکردن مسافران در بین راه و مسیر بازگشت پرهیز کنند. معمولا سارقان با دیدن برچسب آژانس و این که راننده معمولا مایل است، در مسیر بازگشت درآمد کسب کند، اینگونه خودروها را با پیشنهاد کرایههای دربستی قابل توجه به مقصد نقاط حاشیهای کرایه میکنند. بنابراین از سوارکردن مسافران دربستی در طول مسیر و مقصدهای طولانی و مسیرهای فرعی اجتناب شود.
برخی اوقات سارقان با پوششهای مختلف از قبیل نشاندادن گالنهای خالی بنزین و این که میخواهند به اولین پمپبنزین برسند یا با همراهداشتن کودک یا سالمند بیمار قصد دارند راننده را قانع کنند تا آنها را به مقصد حاشیهای و محلههای دورافتاده برسانند، اما رانندگان ضمن رعایت اخلاق اسلامی و جنبههای نوعدوستی در این موارد احتیاط لازم را داشته باشند.
گاهی برخی از زنان سارق در قالب مسافران عبوری با دیدن آرم آژانسها روی خودرو با عناوین مختلف یا این که قصد کرایه چند ساعته خودرو را دارند سوار اتومبیل آژانس میشوند،اما در طول مسیر در اشکال و به بهانههای مختلف همدستان وی (حتی زن) سوار خودرو میشوند و اقدام به سرقت میکنند.
در پایان توصیه میشود در مواقع بحرانی به هیچ وجه با سارقان درگیر نشوید و توجه کنید که اموال قابل بازگشت است، اما صدمات جانی جبرانناپذیر است، پس با حفظ خونسردی مشخصات سارقان و هر آنچه پلیس را در دستگیری مجرمان کمک میکند به خاطر بسپارید و هر گونه تغییر مسیر یا وضعیت مشکوک را به بهانههای موجه مختلف در اسرع وقت به اطلاع مسئولان آژانس، دوستان یا خانواده برسانید و حتیالمقدور با حفظ خونسردی مسیر خود را طوری تنظیم کنید تا به اولین پاسگاه یا کلانتری نیروی انتظامی برسانید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست