سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
استیک پارمیجانا
مواد لازم:
گوشت فیله گوساله=۴ برش نازک
آرد=مقداری برای غلظت
آرد سوخاری=مقداری برای غلظت
کره=۳۰ گرم
روغن=۶۰ میلی لیتر
سس گوجه فرنگی=۱۰۰ گرم
پنیر پارمیزان=۵۰ گرم
پنیر موتزارلا=۷۵ گرم
تخم مرغ زده شده=۱ عدد
نمک و فلفل=به میزان دلخواه
طرز تهیه:
آرد،تخم مرغ و آرد سوخاری را هر کدام در ظرف های جداگانه می ریزیم. گوشت ها را ابتدا در آرد سفید،بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری غلتانده و به مدت یک ساعت در ظرفی داخل یخچال قرار می دهیم. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم. مخلوط کره و روغن را با هم در تابه گرم کرده و گوشت ها را نمک و فلفل زده و در آن سرخ می کنیم(باید هر دو سمت گوشت کاملا سرخ شود).
بعد گوشت ها را در ظرف فر قرار داده و یک قاشق سس گوجه فرنگی روی آن می ریزیم. سپس از مخلوط هر دو پنیر روی آن ریخته و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا کاملا طلایی شود. بعد در ظرف مورد نظر آن را سرو می کنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران سیدابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی شهادت سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
کنکور تهران هواشناسی پلیس هلال احمر سیل قوه قضاییه سیل مشهد آموزش و پرورش بارش باران
شهادت رئیس جمهور پیام تسلیت یارانه بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار قیمت طلا حقوق بازنشستگان بازار خودرو ایران خودرو
آیت الله سید ابراهیم رئیسی تلویزیون سینما سینمای ایران لیلا حاتمی هنرمندان زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
آمریکا اسرائیل رژیم صهیونیستی روسیه ترکیه لبنان غزه فلسطین جنگ غزه حماس چین اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رییس جمهور لیگ برتر لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس بازی تراکتور منچسترسیتی
هوش مصنوعی سامسونگ تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث اینترنت هواپیما
مردان رژیم غذایی خواب آلزایمر استرس کاهش وزن افسردگی