یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

آبگوشت بزباش


آبگوشت بزباش

گوشت ماهیچه گوسفندی  :  ۷۵۰ گرم
تره فرنگی  :  ۲۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده  :  ۲۰۰ گرم
شنبلیله  :  ۱۰۰ گرم
لوبیا چشم بلبلی  :  ۱۵۰ گرم
لیمو عمانی  :  ۵ عدد
روغن  :  ۴ قاشق سوپخوری
پیاز  :  ۱ عدد
زردچوبه  …

گوشت ماهیچه گوسفندی  :  ۷۵۰ گرم

تره فرنگی  :  ۲۰۰ گرم

جعفری ساطوری شده  :  ۲۰۰ گرم

شنبلیله  :  ۱۰۰ گرم

لوبیا چشم بلبلی  :  ۱۵۰ گرم

لیمو عمانی  :  ۵ عدد

روغن  :  ۴ قاشق سوپخوری

پیاز  :  ۱ عدد

زردچوبه  :  ۱ قاشق مربا خوری

فلفل  :   قدری

نمک  :   قدری

رب گوجه فرنگی  :   قدری

گوشت را تکه تکه می‌کنیم و می‌شوئیم و با لوبیا و پیاز خرد کرده و ۵ تا ۶ لیوان آب در حرارت ملایم بار می‌کنیم، تا کمی گوشت بپزد بعد هسته‌های لیمو را بیرون می‌آوریم و داخل آن می‌کنیم سپس سبزی را تمیز و خرد می‌کنیم و با روغن کمی سرخ می‌نمائیم و داخل گوشت می‌ریزیم و می‌گذاریم گوشت کاملاً بپزد در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی پوست گرفته با کمی نمک و فلفل و زرد چوبه به آن اضافه می‌کنیم.

در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است.