شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

با آلوچه و ماهی خورش بپزید


با آلوچه و ماهی خورش بپزید

ابتدا آلوچه را در کمی آب خیس کنید. پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن یا کره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.

مواد اولیه:

آلوچه ۱پیمانه (برقانی)

رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری

شکر ۲ قاشق غذاخوری

رب انار ۲ قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

پیاز ۱ عدد

روغن به میزان لازم

ماهی ۲۰۰گرم (فیله شده و بدون استخوان)

آب به میزان لازم

آرد به میزان لازم

سیر به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

دارچین به میزان لازم

طرز تهیه خورش آلوچه ماهی

طرز تهیه:

۱. ابتدا آلوچه را در کمی آب خیس کنید. پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن یا کره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.

۲. آلوچه را با آبش اضافه کرده و سپس در صورت نیاز آب اضافه کنید تا روی آلوچه را بگیرد. سپس حرارت را کم کنید تا آلوچه‌ها خوب له شوند و جا بیفتند.

۳. ماهی را به صورت مکعب‌ خرد کرده و در آردی که با فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر سیر و نمک مخلوط شده است بغلطانید و در کمی روغن سرخ کنید.

۴. در انتها آلوچه‌ها را با قاشق له کرده و سپس رب انار و شکر را بیفزایید. پس از آن که خورش جا افتاد و به روغن نشست، آن را در ظرف کشیده و ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید.

نکات:

۱) اگر دوست دارید ماهی را در آرد سوخاری بغلتانید تا خوشمزه تر شود.

۲) بهتر است ماهی را قبل از پخت با آبلیمو و سایر مواد طعم دار کنید.

۳) در این غذا به جای ماهی می‌توان از فیله مرغ هم استفاده کرد.

۴) در صورت تمایل شکر را از مواد اولیه حذف کرده و به خورش ابلیمو اضافه کنید.