دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

سوفله لیمو


سوفله لیمو

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف سوفله را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

تعداد:

۴ نفر

زمان تهیه: ۲۵ دقیقه

زمان خنک شدن: ۱۵ دقیقه

زمان پخت: ۴۰ دقیقه

مواد لازم

روغن

۶ قاشق غذاخوری شکر سفید

¼ پیمانه آرد کامل

دو قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده

¼ پیمانه آب لیموترش

یک قاشق غذاخوری کره

دو عدد زرده تخم‌مرغ

یک پیمانه شیر

۳ عدد سفیده تخم‌مرغ

پودر قند

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف سوفله را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، دو قاشق غذاخوری شکر سفید و آرد را با هم مخلوط کنید. پوست لیمو، آب لیمو و کره آب شده را اضافه کنید تا نرم شوند. در یک کاسه کوچک، زرده های تخم‌مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و آنها را داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید.

۲. در یک کاسه متوسط دیگر، سفیده های تخم‌مرغ را با هم‌زن با سرعت متوسط هم بزنید تا پف کند. به تدریج، ۴ قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید. مقدار کمی از سفیده های تخم‌مرغ را به مخلوط لیمو اضافه کنید و آرام هم بزنید. سپس سفیده های هم زده تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید.

۳. مواد را داخل ظرف سوفله بریزید. ظرف سوفله را داخل ظرف گود دیگری روی سینی فر قرار دهید. داخل ظرف گود آب بریزید.

۴. ۴۰ دقیقه سوفله را در فر بپزید تا پخته شود. سپس از فر خارج کنید و ۵ دقیقه بعد، پودر قند روی آن بپاشید و سرو کنید.