جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
گالانتین مرغ
مواد لازم:
مرغ چرخ کرده :
نیم کیلو
خلال بادام :
۵۰ گرم
خلال پسته :
۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۴ عدد
جوز هندی و پودر سیر و هل کوبیده و فلفل سبز و فلفل قرمز و نعنای کوبیده همه با هم ۵۰ گرم
کاغذ آلومینیوم (فویل) ۲ متر یا شایدم ۱ متر ..نه همون ۲ متر که یه موقه کم نیارین
طرز تهیه :
ابتدا مرغ آبپز بعد چرغ و بعد را سرخ میکنیم .خلال پسته بادام و زرده تخم مرغ و جوز هندی هل کوبیده باب همونایی که به عنوان ادویه بالا نوشتم آهان همشون رو با مواد مخلوط میکنیم کمی ورز میدیم مثل خمیر کیک بعد مثل کالباس شکلش میدیم میذاریم داخل فویل و دو سر فویل رو هم از دو طرف میبندیمو در طبقه وسط فر میگذاریم تا به مدت یک ساعت و ۲۰ دقیقه بپزه...بعدش که خنک شد به صورت کالباس ورق ورق شده میبریم.درجه حرارت فر هم جهت اطلاع ۱۵۰ درجه سانتی گراد باشه.
http://gourmand.blogfa.com/۸۶۱۲.aspx
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
یسنا هلال احمر قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان بانک مرکزی دولت سیزدهم قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران
سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین حماس اوکراین نوار غزه چین ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن طوفان الاقصی
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه