سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
پاولووا، دسر شاهانه منطقه استرالیا و نیوزیلند
![پاولووا، دسر شاهانه منطقه استرالیا و نیوزیلند](/web/imgs/16/11/cl4uf1.jpeg)
پاولووا (Pavlova)، در اصل دسری با پایه مرنگ و متعلق به منطقه استرالیا و نیوزیلند است که نام آن به افتخار آنا پاولووا، بالرین روسی، "پاولووا" گذاشته شده است. این دسر آنقدر در میان مردم این دو کشور محبوب است و در فرهنگ آشپزی آنها اهمیت دارد که آن را در جشن ها و مناسبت های مهم سرو می کنند. زمان آماده سازی مواد آن یک ساعت است و پخت آن دو ساعت وقت می برد.
• مواد لازم برای مرنگ:
سفیده ۱۲ عدد تخم مرغ
۳ فنجان شکر
۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
چند قطره رنگ غذای صورتی (اختیاری)
• مواد لازم برای خامه روی پاولووا:
۳ فنجان خامه پرچرب
۳ قاشق چایخوری گلاب
۲ عدد خرمالو، باریک بریده شده
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
نیم فنجان دانه انار
نیم فنجان گلبرگ خشک شده رز
ربع فنجان ملاس شیرین انار
کمی پشمک طعم دار
چند برگ نعناع برای تزئین
• روش تهیه:
۱. فر را بگذارید در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۲۰ درجه فارنهایت) داغ شود. روی سه سینی بزرگ فر، کاغذ روغنی بکشید. سه دایره به قطر ۲۰ سانت روی آنها بکشید.
۲. سفیده های تخم مرغ را از زرده ها جدا کنید. مواظب باشید زرده ها پاره نشوند، زیرا اگر کمی زرده داخل سفیده برود، دیگر به خوبی زده نمی شود.
۳. سفیده ها را آنقدر بزنید تا سفت شوند و به تدریج شکر و عصاره وانیل را هر بار یک قاشق اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد. وقتی کاسه را وارونه می کند، باید سفیده آنقدر سفت باشد که نریزد. در غیر این صورت به زدن آنها ادامه دهید.
۴. چند قطره رنگ غذای صورتی به مرنگ خام اضافه کنید و کمی مخلوط را هم بزنید طوری که راه های رنگی داخل آن دیده شود و کاملاً آنها را مخلوط نکنید.
۵. مرنگ را روی سه دایره ای که روی کاغذ روغنی ها کشیده اید تقسیم کنید. حالا آنها را داخل فر بگذارید و فوراً دمای فر را به ۱۲۰ درجه سانتیگراد (۲۵۰ درجه فارنهایت) کاهش دهید. حدود ۹۰ دقیقه بپزید و فر را خاموش کنید. مرنگ ها را از فر خارج نکنید تا فر سرد شود.
روش تهیه خامه روی پاولووا:
۱. خرمالوهای برش خورده را داخل کاسه ای بریزید. شکر و آبلیمو اضافه کنید و هم بزنید تا خرمالوها کاملاً به آنها آغشته شوند. روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید و خرمالوها را روی آن بریزید. حدود ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) بپزید تا خرمالوها کاراملی شوند. سپس آنها را از فر درآورید و بگذارید سرد شوند و بعد پوست آنها را بکنید.
۲. خامه را با گلاب مخلوط کنید تا فرم بگیرد. با کاردک یک سوم خامه را روی مرنگ زیرین بریزید و مرنگ دوم را روی آن قرار دهید. حالا دوباره با کاردک خامه روی مرنگ بریزید و مرنگ سوم را رویش بگذارید و بقیه خامه را روی مرنگ سوم بریزید.
۳. دانه ها انار را روی پاولووا بپاشید و با خرمالوهای شیرین شده تزئین کنید. روی کل آن ملاس انار بچکانید. در آخر آن را با پشمک و برگ های نعناع تزئین کنید.
![](/imgs/no-img-200.png)
سعید جلیلی مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 پزشکیان ایران جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مناظره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مناظره انتخاباتی
وزارت بهداشت قتل هواشناسی تهران آتش سوزی قوه قضاییه شهرداری تهران آموزش و پرورش خانواده سلامت سازمان هواشناسی پلیس
قیمت دلار قیمت طلا خودرو دولت سیزدهم بازار خودرو قیمت خودرو دلار قیمت سکه بورس حقوق بازنشستگان بازار سرمایه الکامپ
علیرضا قربانی تلویزیون سینما تخت جمشید سینمای ایران رسانه ملی کنسرت کتاب دفاع مقدس شهید
دانشگاه تهران حوزه علمیه دانش بنیان وزارت علوم وزیر علوم دانشگاه آزاد اسلامی ماهواره فضا
آمریکا اسرائیل جنگ غزه رژیم صهیونیستی روسیه غزه فلسطین فرانسه ترکیه جو بایدن دونالد ترامپ چین
فوتبال یورو 2024 استقلال پرسپولیس کریستیانو رونالدو تیم ملی پرتغال لیگ برتر باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات بازی
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ سامسونگ موبایل اپل ایرانسل ربات گوگل نخبگان
سرطان لوازم آرایشی ورزش مغز لاغری ویتامین آلزایمر سکته مغزی