سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی لپه ای


شیرینی لپه ای

● مواد لازم:
▪ ۲۵۰ گرم لپه.
▪ ۲۵۰ گرم شکر
▪ ۳ تا ۴ لیوان آب.
▪ ۱۰۰ گرم شیرخشک.
▪ ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن.
▪ مقداری بادام، پسته و نارگیل برای تزیین.
▪ زعفران و هل به مقدار لازم
● طرزتهیه …

مواد لازم:

۲۵۰ گرم لپه.

۲۵۰ گرم شکر

۳ تا ۴ لیوان آب.

۱۰۰ گرم شیرخشک.

۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن.

مقداری بادام، پسته و نارگیل برای تزیین.

زعفران و هل به مقدار لازم

طرزتهیه :

از ۳ ساعت قبل لپه را در آب خیس کنید.

آب آن را گرفته و آسیاب کنید.

روغن را در ظرفی داغ کنید و مایه لپه را به روغن بیفزایید و هم بزنید تا کمی قهوه ای کم رنگ شود.

در این مرحله شیرخشک را به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر تفت دهید.

در ظرف دیگری ۳ لیوان آب را جوش بیاورید و شکر، پودر هل و زعفران را اضافه کنید تا شربت کمی غلیظ شود و سپس مایه لپه را به آن اضافه و کاملا مخلوط کنید و کمی روی حرارت قرار دهید تا شربت جذب مواد شود.

ظرف مناسبی را کمی چرب کنید و مواد آماده شده را در آن بریزید و پس از پهن کردن به قطر لازم روی آن را با میوه مغزدار و نارگیل تزیین کنید. بگذارید شیرینی کاملا خنک شود و سپس برش بزنید.