سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا
شیرینی لپه ای
مواد لازم:
۲۵۰ گرم لپه.
۲۵۰ گرم شکر
۳ تا ۴ لیوان آب.
۱۰۰ گرم شیرخشک.
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن.
مقداری بادام، پسته و نارگیل برای تزیین.
زعفران و هل به مقدار لازم
طرزتهیه :
از ۳ ساعت قبل لپه را در آب خیس کنید.
آب آن را گرفته و آسیاب کنید.
روغن را در ظرفی داغ کنید و مایه لپه را به روغن بیفزایید و هم بزنید تا کمی قهوه ای کم رنگ شود.
در این مرحله شیرخشک را به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر تفت دهید.
در ظرف دیگری ۳ لیوان آب را جوش بیاورید و شکر، پودر هل و زعفران را اضافه کنید تا شربت کمی غلیظ شود و سپس مایه لپه را به آن اضافه و کاملا مخلوط کنید و کمی روی حرارت قرار دهید تا شربت جذب مواد شود.
ظرف مناسبی را کمی چرب کنید و مواد آماده شده را در آن بریزید و پس از پهن کردن به قطر لازم روی آن را با میوه مغزدار و نارگیل تزیین کنید. بگذارید شیرینی کاملا خنک شود و سپس برش بزنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست