سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
شیرینی لپه ای
مواد لازم:
۲۵۰ گرم لپه.
۲۵۰ گرم شکر
۳ تا ۴ لیوان آب.
۱۰۰ گرم شیرخشک.
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن.
مقداری بادام، پسته و نارگیل برای تزیین.
زعفران و هل به مقدار لازم
طرزتهیه :
از ۳ ساعت قبل لپه را در آب خیس کنید.
آب آن را گرفته و آسیاب کنید.
روغن را در ظرفی داغ کنید و مایه لپه را به روغن بیفزایید و هم بزنید تا کمی قهوه ای کم رنگ شود.
در این مرحله شیرخشک را به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر تفت دهید.
در ظرف دیگری ۳ لیوان آب را جوش بیاورید و شکر، پودر هل و زعفران را اضافه کنید تا شربت کمی غلیظ شود و سپس مایه لپه را به آن اضافه و کاملا مخلوط کنید و کمی روی حرارت قرار دهید تا شربت جذب مواد شود.
ظرف مناسبی را کمی چرب کنید و مواد آماده شده را در آن بریزید و پس از پهن کردن به قطر لازم روی آن را با میوه مغزدار و نارگیل تزیین کنید. بگذارید شیرینی کاملا خنک شود و سپس برش بزنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی
تهران کنکور هواشناسی شهرداری تهران شورای شهر تهران تعطیلی مدارس هلال احمر قوه قضاییه پلیس سیل بارش باران آموزش و پرورش
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا یارانه بورس خودرو دلار بازار خودرو سایپا حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازنشستگان
شهادت رئیس جمهور داریوش ارجمند پیام تسلیت تلویزیون لیلا حاتمی سینمای ایران آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینما شعر زری خوشکام رسانه ملی نمایشگاه کتاب
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان دانشگاه پیام نور تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی اسرائیل ترکیه امیرعبداللهیان روسیه غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیورپول لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی رئال مادرید منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت تبلیغات گوگل سامسونگ موبایل اپل اینترنت آیفون فناوری
رژیم غذایی آلزایمر طول عمر سلامت روان کاهش وزن افسردگی مغز انسان