شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
ماهی برتر از گوشت قرمز
گوشت جانوران آبزی در مقایسه با گوشت های قرمز و مرغ، غنی تر است بنابراین افرادی که در مناطق ساحلی زندگی می کنند به علت مصرف فراوان این گروه پروتئینی سالم ترند. برخی پزشکان معتقدند مصرف دست کم یک وعده غذای دریایی در طول هفته، خطر ابتلا به امراض قلبی را به حداقل می رساند.
ید یکی از موادمعدنی مورد نیاز بدن است. کمبود این ماده در دراز مدت موجب اختلال در کارکرد غده تیروئید و کاهش سطح هورمون های مترشحه از این غده می شود. ابتلا به بیماری گواتر که در ایران به وفور دیده می شود، از جمله نتایج کمبود این ماده حیاتی در بدن است. کسانی که از موادغذایی دریایی در برنامه تغذیه روزانه خود استفاده می کنند، به ندرت به این عارضه مبتلا می شوند. هضم گوشت ماهی نیز در مقایسه با دیگر گوشت ها آسان تر و جذب آن نیز بیشتر است. بنابراین درخصوص افرادی که از مشکلات گوارشی رنج می برند، خوردن این گروه از پروتئین ها توصیه می شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست