دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

نان شکلاتی


نان شکلاتی

● مواد لازم:
▪ آرد- یک پیمانه
▪ شکر (ترجیحا قهوه ای)- یک پیمانه
▪ پودر کاکائو- یک سوم پیمانه
▪ جوش شیرین- کمتر از نصف قاشق مرباخوری
▪ نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ کره نرم- نصف پیمانه
▪ …

مواد لازم:

آرد- یک پیمانه

شکر (ترجیحا قهوه ای)- یک پیمانه

پودر کاکائو- یک سوم پیمانه

جوش شیرین- کمتر از نصف قاشق مرباخوری

نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری

کره نرم- نصف پیمانه

تخم مرغ- ۲ عدد

وانیل- به مقدار لازم

آب داغ- نصف پیمانه

سس شکلاتی

طرز تهیه:

سینی فر را در طبقه سوم قرار دهید. حرارت فر را روی ۱۷۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید. قالب مکعبی را کمی چرب کنید و کنار بگذارید. در ظرف بزرگی آرد، شکر، کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. کره، تخم مرغ و وانیل را به مواد خشک بیفزایید و به آرامی هم بزنید. آب داغ را به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مایه یک دست شود. مایه را در قالب چرب شده بریزید و به مدت ۱۶دقیقه در فر قرار دهید. نان آماده را روی سینی سیم دار برگردانید و بگذارید کمی خنک شود. در این مدت سس شکلاتی را تهیه کنید. برای تهیه ۲ پیمانه سس شکلاتی، ۶ قاشق غذاخوری کره را در ظرف ذوب کنید. یک پیمانه شکر، یک پیمانه پودر کاکائو و کمی نمک به آن اضافه کنید. به طور تدریجی یک لیوان خامه به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید بدون این که بجوشد. آن را از حرارت بردارید و کمی وانیل به آن اضافه کنید. بگذارید سس کمی خنک و غلیظ شود. نان را با سس شکلاتی سرو کنید.

ارزش غذایی یک برش متوسط نان

۳۹۶ کالری

۲۳ گرم چربی

۱۴ گرم چربی اشباع شده

۹۸ میلی گرم کلسترول

۱۸۲ میلی گرم سدیم

۴۹ گرم کربوهیدرات

۳۵ گرم مجموع قند

۴ گرم فیبر

۵ گرم پروتئین

۵ درصد کلسیم

۱۲ درصد آهن .