یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
آخرین تکنیک مقابله با سرطان
![آخرین تکنیک مقابله با سرطان](/web/imgs/16/18/nufnx1.jpeg)
اختلال عملکرد آنزیمهای گوارشی احتمال سرطانی شدن سلولها را افزایش میدهد. آنزیم، نام گروهی از مولکولهاست که در بدن وظیفه هدایت واکنشهای شیمیایی را به عهده دارند. این ترکیبات به دو گروه تقسیم می شوند. گروه اول، آنزیمهای گوارشی نام دارد که موادغذایی را در معده و روده تجزیه میکنند تا هضم آسانتری داشته باشند و گروه دوم یعنی آنزیمهای متابولیک، ورود ریزمغذیها را از سیستم گردش خون به بافتها هدایت میکنند تا عمل جذب انجام شود.
بررسیهای مختلف حاکی از آن است، نقص مزمن عملکرد آنزیمی بدن با تضعیف سیستم ایمنی مرتبط بوده که علاوه بر مستعدسازی بدن نسبت به ابتلا به انواع عوارض جسمانی، احتمال سرطانی شدن سلولها را افزایش میدهد.
در حال حاضر، ۲۲ نوع آنزیم در بدن شناسایی شده که میزان ترشح آنها با افزایش سن، کاسته میشود. آمیلاز، لیپاز و پروتئاز آنزیمهایی هستند که در دستگاه گوارش وظیفه تجزیه کربوهیدرات، چربی و پروتئین را به عهده داشته و نقش مهمی در میزان جذب موادغذایی دارد.
پس از ورود غذا به معده، همواره مقادیر زیادی اسید معده ترشح میشود اما چنانچه فقدان ترشح آنزیمهای گوارشی وجود داشته باشد، تعادل معده برهم خورده و سوزش معده، نفخ و حتی سوءتغذیه بهوجود میآید.
علاوه بر این ممکن است برخی پروتئینها به سبب کمبود آنزیمهای گوارشی به خوبی هضم نشوند که در این شرایط نیز به مواد سمی تغییر شکل پیدا کرده و پس از ورود به گردش خون، باعث تضعیف سیستم ایمنی و بروز عوارض جدی میشود.آنزیمهای متابولیک نیز که وظیفه هدایت عملکرد سلولی را به عهده دارند، موجب تصفیه خون شده و التهابات سلولی را برطرف میکنند. نتایج تحقیقات حاکی از آن است نقص عملکرد این گروه از آنزیمهای گوارشی نیز سبب تجمع عوامل بیماریزا و سرطانزا در بافتها شده و بدن را در برابر دفاع از تغییرات سلولی ناتوان میکند.
پژوهشهای بسیار نشان داده است، افزایش مصرف موادغذایی به صورت نیمه خام، کاهش استفاده از غذاهای آماده و جویدن هر چه بیشتر غذا باعث فعالیت بیشتر آنزیمهای گوارشی شده و همچنین گنجاندن موادغذایی حاوی آنزیم نیز در برنامه غذایی، فرایند هضم و جذب غذا را کیفیت بخشیده و مانع از آسیب سلولی میشود.
از آنجا که حرارت بیش از ۱۱۸ درجه باعث شکسته شدن آنزیمهای موجود در موادغذایی میشود. استفاده از منابع غذایی خام در سبد غذایی کمک زیادی به تأمین آنزیمهای مورد نیاز برای هضم و جذب کرده و علاوه بر پیشگیری از سوءتغذیه مانع از بروز بسیاری اختلالات گوارشی میشود، ضمن اینکه هضم موادغذایی خام انرژی کمتری نیاز داشته و دستگاه گوارش را کمتر تحت فشار قرار میدهد. بر این اساس متخصصان برای پیشگیری از چنین عوارضی، پخت غذا با درجه حرارت کم و یا بخارپز کردن آن را توصیه میکنند.
میوه و سبزیجات تازه و ارگانیک بهترین منابع غذایی آنزیمی است. علاوه بر این آناناس، کیوی و لوبیای سویا نیز از میزان زیادی آنزیمهای ضروری برای هضم موادغذایی برخوردار است.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان دولت سیزدهم محمدجواد ظریف دولت رئیس جمهور انتخابات مجلس شورای اسلامی ظریف انتخابات ریاست جمهوری
تهران پشه آئدس هواشناسی سازمان هواشناسی شهرداری تهران قتل وزارت بهداشت گرمای هوا پلیس گرما سلامت شهر تهران
واردات خودرو خودرو مالیات قیمت خودرو برق حقوق بازنشستگان مایکروسافت قیمت دلار قیمت طلا بازنشستگان بازار خودرو مسکن
تلویزیون عاشورا موسیقی محرم سینمای ایران رسانه ملی کربلا امام حسین (ع) امام حسین سینما اوشین مهران مدیری
فناوری اختلال جهانی ورزشکاران
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه دونالد ترامپ آمریکا روسیه تل آویو جو بایدن ترامپ چین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر ایران نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ برتر باشگاه استقلال علی علیپور تراکتور سپاهان
فیلترینگ امنیت سایبری ناسا سامسونگ ویندوز مغز گوگل موبایل تبلیغات عیسی زارع پور
دیابت افسردگی گرمازدگی کاهش وزن بارداری