چهارشنبه, ۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 29 May, 2024
مجله ویستا

اسپاگتی‌ با سس‌ را تاتول‌


● مواد لازم‌:
▪ اسپاگتی‌ رشته‌ای‌: ۵۰۰ گرم‌
▪ برای‌ سس‌ راتاتول‌:
▪ بادمجان‌ خرد شده‌: ۱ عدد
▪ پیاز بزرگ‌ خلال‌ شده‌: ۱ عدد
▪ سیر له‌ شده‌: ۱ حبه‌
▪ فلفل‌ سبز خرد شده‌: ۱ عدد
▪ كدو سبز …

مواد لازم‌:

اسپاگتی‌ رشته‌ای‌:

۵۰۰ گرم‌

برای‌ سس‌ راتاتول‌:

بادمجان‌ خرد شده‌:

۱ عدد

پیاز بزرگ‌ خلال‌ شده‌:

۱ عدد

سیر له‌ شده‌:

۱ حبه‌

فلفل‌ سبز خرد شده‌:

۱ عدد

كدو سبز خرد شده‌:

۲ عدد

گوجه‌ فرنگی‌ پوست‌ كنده‌ و چرخ‌ شده‌:

۵۰۰گرم‌

سركه‌ سفید:

یك‌ دوم‌ فنجان‌

ریحان‌ تازه‌ خرد شده‌:

۱ قاشق‌ غذاخوری‌

پودر آویشن‌ خشك‌:

یك‌ دوم‌ قاشق‌غذاخوری‌

فلفل‌ سیاه‌ تازه‌ پودر شده‌:

به‌ میزان‌ دلخواه‌

پنیر پارمزان‌ رنده‌ شده‌:

۲ قاشق‌ غذاخوری‌

طرز تهیه‌:

اسپاگتی‌ را به‌ مدت‌ ۸ الی‌ ۱۲ دقیقه‌ بجوشانیدو سپس‌ آن‌ را آبكشی‌ كنید.

برای‌ تهیه‌ سس‌، تمامی‌ مواد لازم‌، كدو سبز وبادمجان‌ و... را در یك‌ ماهیتابه‌ نچسب‌ ریخته‌ و به‌مدت‌ ۳۰ تا ۴۵ دقیقه‌ روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قراردهید و هراز گاهی‌ آن‌ را هم‌ بزنید.

در مرحله‌ آخر سس‌ آماده‌ شده‌ را روی‌اسپاگتی‌ ریخته‌ و آن‌ را با پنیر پارمزان‌ رنده‌ شده‌تزیین‌ نمایید.

ارزش‌ غذایی‌:

كالری‌:

۵۲۰ كیلوكالری‌

چربی‌ كل‌:

۲۲ گرم‌

كلسترول‌:

۲ میلی‌ گرم‌

فیبر:

۲۵ گرم‌