دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا
شیریـــــــــنی نخودچی

مواد لازم:
آرد نخودچی:
۲۰۰ گرم
آرد سفید:
۷۰ گرم
پودرقند(یا شکر):
۱۳۰ گرم
هل (کوبیده شده):
قاشق چایخوری
روغن جامد:
۱۳۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا روغن و پودرقند را با هم مخلوط کرده به طوری که کاملا یکنواخت شود. سپس پودر هل را به آن اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم. میتوان به جای پودر هل از یک یا دو قطره اسانس هل هم استفاده کرد. مرحله بعدی اضافه کردن آرد میباشد. آرد سفید و نخودچی را که قبلا الک شده، به مایه میافزاییم.
خمیر را روی سینی پهن کرده و به آن شکل میدهیم. در این مرحله میتوان خمیر شیرینی را با پودر پسته یا بادام تزیین کرد. در پایان آنها را در حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت و در طبقه دوم فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم تا شیرینی ما آماده شود.
تصمیم گرفتیم در این شماره یک نوع شیرینی معروف و خوشمزه را برای شما آموزش دهیم. امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.

ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست