چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

شیریـــــــــنی نخودچی


شیریـــــــــنی نخودچی

● مواد لازم:
▪ آرد نخودچی: ۲۰۰ گرم
▪ آرد سفید: ۷۰ گرم
▪ پودرقند(یا شکر): ۱۳۰ گرم
▪ هل (کوبیده شده): قاشق چایخوری
▪ روغن جامد: ۱۳۰ گرم
● طرز تهیه:
ابتدا روغن و پودرقند را با هم مخلوط کرده …

مواد لازم:

آرد نخودچی:

۲۰۰ گرم

آرد سفید:

۷۰ گرم

پودرقند(یا شکر):

۱۳۰ گرم

هل (کوبیده شده):

قاشق چایخوری

روغن جامد:

۱۳۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا روغن و پودرقند را با هم مخلوط کرده به طوری که کاملا یکنواخت شود. سپس پودر هل را به آن اضافه می‌کنیم و مجددا هم می‌زنیم. می‌توان به جای پودر هل از یک یا دو قطره اسانس هل هم استفاده کرد. مرحله بعدی اضافه کردن آرد می‌باشد. آرد سفید و نخودچی را که قبلا الک شده، به مایه می‌افزاییم.

خمیر را روی سینی پهن کرده و به آن شکل می‌دهیم. در این مرحله می‌توان خمیر شیرینی را با پودر پسته یا بادام تزیین کرد. در پایان آنها را در حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت و در طبقه دوم فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا شیرینی ما آماده شود.

تصمیم گرفتیم در این شماره یک نوع شیرینی معروف و خوشمزه را برای شما آموزش دهیم. امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.