چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا
شیریـــــــــنی نخودچی
مواد لازم:
آرد نخودچی:
۲۰۰ گرم
آرد سفید:
۷۰ گرم
پودرقند(یا شکر):
۱۳۰ گرم
هل (کوبیده شده):
قاشق چایخوری
روغن جامد:
۱۳۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا روغن و پودرقند را با هم مخلوط کرده به طوری که کاملا یکنواخت شود. سپس پودر هل را به آن اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم. میتوان به جای پودر هل از یک یا دو قطره اسانس هل هم استفاده کرد. مرحله بعدی اضافه کردن آرد میباشد. آرد سفید و نخودچی را که قبلا الک شده، به مایه میافزاییم.
خمیر را روی سینی پهن کرده و به آن شکل میدهیم. در این مرحله میتوان خمیر شیرینی را با پودر پسته یا بادام تزیین کرد. در پایان آنها را در حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت و در طبقه دوم فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم تا شیرینی ما آماده شود.
تصمیم گرفتیم در این شماره یک نوع شیرینی معروف و خوشمزه را برای شما آموزش دهیم. امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت شهید جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد
هواشناسی شهید رئیسی امتحانات نهایی تهران کنکور شهرداری تهران سانحه بالگرد رئیسی بارش باران آموزش و پرورش هلال احمر سیل قوه قضاییه
دلار قیمت دلار ارز قیمت خودرو بورس قیمت طلا یارانه خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان سایپا یارانه نقدی
سینمای ایران تلویزیون سینما جشنواره کن آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی لیلا حاتمی سریال
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه امیرعبداللهیان جنگ غزه فلسطین ترکیه آمریکا سوریه ولادیمیر پوتین چین اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال والیبال لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال لیورپول
اپل هوش مصنوعی مایکروسافت گوگل سامسونگ ناسا انسان تبلیغات موبایل آیفون
سلامت سرطان مغز طول عمر آلزایمر کاهش وزن مغز انسان افسردگی سلامت روان