دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
معنای کوثر
"کوثر اسم است برای صدیقه اطهر(س) که همان چند معنایی که برای کوثر گفته اند به صدقه ی سر حضرت فاطمه (س) وجود پیدا کرده است.مثل این که گفته اند کوثر یعنی خیر کثیر، چه خیری کثیرتر از وجود مقدس حضرت فاطمه ی زهرا(س) که منشا همه ی خوبی ها و علوم و پیدایش امامان معصومی است که با علم و هدایت خود دنیا را پر از نور و سعادت خواهند نمود؟
معنای کوثر
کوثر اسم است برای صدیقه اطهر(س) که همان چند معنایی که برای کوثر گفته اند به صدقه ی سر حضرت فاطمه (س) وجود پیدا کرده است.مثل این که گفته اند کوثر یعنی خیر کثیر، چه خیری کثیرتر از وجود مقدس حضرت فاطمه ی زهرا(س) که منشا همه ی خوبی ها و علوم و پیدایش امامان معصومی است که با علم و هدایت خود دنیا را پر از نور و سعادت خواهند نمود؟
یا این که برای کوثر معنای نهر جاری در بهشت ذکر کرده اند، نهری که تصورش برای ما مشکل است، از عسل شیرین تر و از شیر سفیدتر و درخت هایی کنار آن هست که نغمه های دلنشین دارد که اگر مقداری از این نغمه ها ی دلنشین دارد که اگر مقداری از این نغمه ها را در دنیا، مردم دنیا بشنوند از هوش می روند و طاقت نمی آورند و ....
معنای دیگری که برای کوثر گفته اند حوضی است وسیع که آب حیات در آن هست، آبی که هر کس از آب حیات در آن هست، آبی که هر کس از آن بخورد هیچ گاه تشنه نمی شود " واسقنا من حوض جده صلی الله علیه و آله بکاسه و بیده ریا رویا هنیا سائغا لاظلما بعده ..." و این همان آب علم و حکمت حقایق قرآن است.
معنای دیگر برای کوثر که با این معنای قبلی مطابقت دارد این است که کوثر یعنی قرآن، یعنی خداوند کوثری به پیامبر(ص) عطا کرده: " انا اعطیناک الکوثر" که قرآن است، یعنی : تمامی علوم، که قرآن حاوی تمامی علوم است: " فیه تبیان کل شیء". یعنی: خداوند کوثر قرآن را به پیامبر(ص) عنایت فرمده، که تمامی علوم و حقایق قرآن در قلب حضرت فاطمه زهرا(س) ریخته شده است.
معنای دیگر برای کوثر، مقام محمود است که خداوند به آن حضرت عنایت فرموده؛مقامی که بالاترین و پسندیده ترین مقام برای پیامبر اکرم(ص) است، که همه، حتی انبیاء علیهم السلام محتاج شفاعت آن حضرت هستند.
مقام مجمود یعنی این، یعنی یکصد و بیست و چهار هزار پیغمبر چشم به تایید و شفاعت پیامبر اکرم(ص) دارند، که گذرنامه آن ها را تایید بفرماید، تازه در روایات دارد که خود پیامبر اکرم(ص) مستقیما برای آن ها شهادت نمی دهند، حتی علی بن ابی طالب(ع) را هم مستقیما برای ادای شهادت برای انبیاء علیهم السلام نمی فرستند، بلکه حضرت حمزه عموی پیامبر اکرم(صس) و جعفر برادر علی بن ابی طالب(ع) را برای شهادت می فرساتند و آن ها انبیاء علیهم السلام را شفاعت می فرمایند.
حالا بینید مقام شیعیان علی بن ابی طالب (ع) را، البته شیعیان واقعی، آنان که پایشان را جای پای علی و ائمه اهل بیت(ع) می گذارند؛پایشان را جای پای امام زمان علیه السلام می گذارند؛ به چپ و راست نمی روند و عقایدی جز عقاید خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام ندارند.این شیعیان پاک و پاکیزه مقامی دارند که علی بن ابی طالب(ع) می فرماید: اول حاجتم این است که شیعیان و ذریه ام را شفاعت کنم.
این ها کسانی هستند که در همین دنیا از آب حیات و آب کوثر و آن آبی که از علم علی بن ابی طالب (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) است، می نوشند.
معنای دیگر کوثر که از همین معانی سرچشمه می گیرد، که از همه ی امت ها بیشتر است، زیرا بعد از ظهور حضرت ولی عصر (عج) و به برکت این نهر کوثر عظیم، که دنیا را پر از عدل و داد می کند، تمام جمعیت دنیا تقریبا از امت پیغمبر اکرم(ص) خواهند شد و تا میلیون ها سال چنین خواهد بود و این همان کوثر و خیر کثیری است که از حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام سرچشمه گرفته است.چرا که اگر حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام و فرزندان معصومش نبودند حکومت عدل الهی در جهان بر پا نمی شد.
مهنای دیگری که انهم از همان معنای اصلی – که کوثر وجود مقدس حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام است – سرچشمه گرفته، کثرت نسل پیامبر اکرم (ص) است که واضح است این کثرت نسل از وجود مطهر و مقدس حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام است.
خوب واضح است که خیر کثیر از علم پروردگار سرچشمه گرفته و علم خدا بی نهایت است و خداوند وجود مقدس رسول اکرم(ص) را جایگاه انعکاس علم خود قرار داده و به او همه حقایق را تعلیم داده، به او قرآن داده که همهی حقایق در آن است و در دعای ندبه می خوانیم: "واودعته علم ماکان و ما یکون الی انقضاء خلقک" : خدایا به آن حضرت تمام خلقت عنایت فرموده ای".
این علم پیامبر و این خیر کثیر به حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام و علی بن ابی طالب علیه السلام منتقل شد و آن ها همان حوض کوثر شدند که علم و حکمت از وجود مقدسشان به عالم صادر می شود، چه ظاهری، چه باطنی! از لحاظ ظاهر امامان معصوم از آن دو وجود مقدس اند که همه این علوم بی نهایت در سینه ی آن ها و امروز در سینه حضرت بقیه الله ارواحنافداه جاری شده است و از لحاظ باطن، هر چه در عالم هستی وجود دارد یا وجود پیدا می کند، از برکت این علم بی نهایت الهی است که قبل از خلقت هر چیز ابتدا تمام علم الهی در تقدیرات عالم هستی به روح مطهر حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام و رسول اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) منعکس شده است.
مقام مقدس حضرت فاطمه زهرا(س) را باید از این جا فهمید که کسی که محبت آن حضرت را داشته باشد، در رواتی دارد که اگر کسی گریه کند برای مصائب ما خاندان که گریه علامت محبت انسان است، خداوند از آب کوثر به او عنایت می کند؛یعنی گریه بر مصائب شستشوی قلب از محبت دنیا و رذایل است و اگر انسان بتواند این ظرف را که با آب محبت حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام شستشو می شود همیشه پاک نگه دادر، بی تردید علوم کوثر و حقایق قرآن از قلب حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام به قلب او ریزش می کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست