چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
سلامت مغز با مصرف لبنیات
به گزارش روزنامه دیلی میل، محققان امریکایی و استرالیایی با مطالعه هزار بزرگسال دریافتند افرادی که مرتب محصولات لبنی مانند شیر، پنیر و ماست مصرف می کنند درآزمون های توانایی ذهنی از افرادی که هرگز و یا بندرت محصولات لبنی مصرف می کنند امتیازات بیشتری کسب می کنند.
در این مطالعه که در مجله Neurology منتشر شده است محققان به جای تکیه کردن به گزارش افراد مورد مطالعه، سطوح مختلف چربی خون آنها را اندازه گرفتند.
مطالعات انجام شده بر روی بافت مغز به خوبی نشان می دهند که عملکرد مغز به شدت به یک میزان خوب چربی وابسته است.
مغز ما از ۶۰ درصد چربی تشکیل شده است. سلول های مغز با لایه های میلین که از ۷۵ درصد چربی تشکیل شده جدا می شود و لازم است که چربی میلین به طور مداوم جایگزین شود.
محققان با انجام مطالعه ای دیگری بر روی ۱۰۴ فرد سالمند دریافتند، انسان های مسنی که سطح چربی مفید بیشتری در خونشان دارند کمتر به بیماری آلزایمرمبتلا می شوند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست