سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

پودینگ کیک شکلاتی


پودینگ کیک شکلاتی

پودینگ یکی از دسر‌های پر طرفدار است که نوع شکلاتی آن محبوب‌تر است. این دسر در بیشتر میهمانی‌ها معمولاً اولین دسری است که تمام میشود و چون دردسرهای برگرداندن دسر وجود ندارد …

پودینگ یکی از دسر‌های پر طرفدار است که نوع شکلاتی آن محبوب‌تر است. این دسر در بیشتر میهمانی‌ها معمولاً اولین دسری است که تمام میشود و چون دردسرهای برگرداندن دسر وجود ندارد و در همان ظرف پخت سرو می‌شود، نگرانی برگرداندن دسر را نخواهید داشت.

از نکات این دسر آن است که در ظرف رویی یا آلومینیومی نباید تهیه شود. این دسر باید تا چند ساعت بعد از تهیه میل شود و ماندگاری زیادی ندارد.

مواد لازم:

آرد ۱ پیمانه

بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری

پودر کاکائو ۲/۱ پیمانه

شکر قهوه‌ای ۱ پیمانه

کره (ذوب شده) ۲/۱ پیمانه

خامه ۲/۱ پیمانه

آب لیمو ترش ۲/۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ(زده شده) ۱ عدد

آب جوش ۲/۱ پیمانه

روش تهیه:

فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید. کف یک قالب ۲۴ سانتی متری گود را چرب نمایید. آرد، بیکینگ پودر، نیمی از پودر کاکائو و ۲/۱ پیمانه شکر را با هم مخلوط و در ظرفی الک کنید.

سپس مخلوط کره، خامه، آب لیمو ترش و تخم مرغ را اضافه و هم بزنید.مخلوط را در قالب مورد نظر بریزید. پودر کاکائو و شکر باقیمانده را به طور یکنواخت روی مخلوط الک کنید و به آرامی آب جوش روی آن بریزید. به مدت تقریباً ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد. پس از پنج دقیقه سرو کنید.

پیشنهاد:

- در صورت تمایل با بستنی وانیلی و یا کرم وانیلی سرو کنید.

- می‌توانید مایه کیک را در قالب‌های کوچکتر گرد هم بریزید.