یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

کیک آجیلی یلدا


کیک آجیلی یلدا

ابتدا خمیر یوفکا را در ابعاد 15 در 15 سانتی متر برش می زنیم و هر تک برگ آن را داخل قالب مافین فرم می دهیم.

مواد لازم:

آرد: 260 گرم

پودرکاکائو: 40 گرم

تخم مرغ: دو عدد

روغن مایع: 125 میلی لیتر (نصف لیوان)

آب جوش: 125 میلی لیتر

شیر: 125 میلی لیتر

ماست: دو قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری

شکر: 200گرم

پودر بادام: 70 گرم

خمیر یوفکا و کرم پاتی سیر: به میزان لازم

روش تهیه:

1. ابتدا خمیر یوفکا را در ابعاد 15 در 15 سانتی متر برش می زنیم و هر تک برگ آن را داخل قالب مافین فرم می دهیم. داخل خمیر ها را با کرم پاتی سیر غلیظ پر می کنیم. قالب را به مدت 20 تا 30 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم قرار داده و می پزیم.

2. برای تهیه کیک ابتد آرد و کاکائو را سه بار با هم الک می کنیم. مواد خشک را با هم مخلوط کرده در کاسه ای گود می ریزیم و وسط آن را باز می کنیم. تخم مرغ ها، ماست و تمامی مایعات را با هم مخلوط می کنیم، میان مواد خشک ریخته و با قاشق هم می زنیم.

3. وقتی خوب مخلوط شدند به مدت دو تا سه دقیقه مواد را با همزن برقی هم می زنیم. کف قالب مورد نظر را چرب کرده مایه را داخل آن پخش می کنیم. مافین های آماده شده را با فاصله و مرتب در مایه کیک می چینیم و به مدت 35 تا 40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم قرار داده و می پزیم.

4. بعد از پخت از انواع مغز های آجیل شیرین روی مافین ها ریخته و روی آنها را عسل می ریزیم.