چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
سالاد سیبزمینی
مواد لازم
شش قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری آبلیمو
نصف قاشق چایخوری سیر
یک قاشق چایخوری سرکه
نصف قاشق چایخوری پونه
نصف قاشق چایخوری شوید
مقداری نمک و فلفل
سه عدد سیبزمینی بزرگ
سه چهارم یک خیار
نصف پیاز
یک عدد فلفل دلمه خرد شده
نصف فنجان زیتون سیاه
یک فنجان سرخالی پنیر فتا
طرز تهیه
در کاسهای روغن زیتون، آبلیمو، سیر، سرکه، پونه و شوید خرد شده را با هم بخوبی مخلوط کنید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بزنید و برای سه ساعت بگذارید تا با هم مانده و طعم لازم را پیدا کند. سیبزمینیها را پخته و خرد کنید و به همراه خیار، پیاز، فلفل و زیتون خرد شده درون کاسهای بریزید. مواد را با سس تهیه شده مخلوط کرده و با نان سرو کنید.
صدرا نوید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست