چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
رازهای پخت پاستا
پختن پاستا در نگاه اول کار خیلی راحتی بهنظر میرسد، اما اگر به پخت درست آن وارد نباشید در نهایت یا یک مشت رشته له شده نصیبتان میشود یا یک ظرف ماکارونی که زیر دندانهایتان قرچقرچ میکند و بعد از خوردن آن دلدرد میگیرید. خوشمزه درست کردن پاستا هم مثل خیلی از غذاهای دیگر برای خودش اصولی دارد. پس برای اینکه پخت این غذا تبدیل به تجربهای موفق در آشپزی شما باشد و شما تنها کسی باشید که همه برای خوردن پاستاهایش سر و دست میشکنند، این چند نکته را به خاطر بسپارید:
پخت اصولی
به اندازه آب بریزید
برای جوشاندن ماکارونی از قابلمهای استفاده کنید که حداقل ۷ لیتر جا داشته باشد و دهانه آن برای ریختن پاستاها به اندازه کافی باز باشد. برای هر ۴۰۰ گرم پاستا باید ۳ لیتر آب و یک قاشق غذاخوری نمک در قابلمه بریزید. بلافاصله بعد از جوش آمدن پاستا نمک و ادویه را اضافه کنید تا این طعمها کاملا به خورد پاستا بروند. برعکس چیزی که میگویند نباید در آبی که پاستا را در آن میپزید، روغن بریزید، روغن باعث میشود پاستا طعم ادویهها و سسی که بعدا به آن اضافه میکنید را خوب به خود نگیرد.
در جوشاندن وقفه نیندازید
بعد از جوش آمدن آب و ریختن ماکارونی، حرارت را زیاد کنید تا پاستا دوباره سریع به جوش بیاید. به هیچعنوان نباید آب از جوش بیفتد چون پاستاها به هم میچسبند. پاستا را در یک جهت در آب بریزید. یک دقیقه بعد با چنگال شروع کنید به هم زدن پاستا تا تمام رشتهها نرم شوند. بعد از اینکه پاستا کاملا در آب جوش نرم شد، هر چند وقت یکبار آن را هم بزنید تا رشتهها به هم نچسبند.
هوشمندانه سرو کنید
از یک دقیقه مانده به زمانی که روی بستهبندی نوشته، شروع به تست کنید. یک تکه یا یک رشته از ماکارونی را از آب بیرون بیاورید و زیر دندان تست کنید. اگر ماکارونی را دم میکنید باید وقتی پاستا را آبکش کنید که میانه آن هنوز کمی سفت است. اما اگر پاستا را بعد از آبکش کردن سرو میکنید باید کاملا پخته باشد و وقتی تست میکنید تکههای آن زیر دندان گیر نکند. یک فنجان از مایعی که از پختن پاستا باقی مانده را برای طعم دادن به سس یا تزئین پاستا نگه دارید. پاستا را بعد از آبکشی نشویید. نشاستهای که روی آن باقی میماند مزه فوقالعادهای دارد و شستن آن این طعم را از بین میبرد.
برای هر نفر چقدر پاستا بپزیم
برای اینکه پاستا نماند باید آن را به اندازه بپزید. این اندازهها برای کسانی است که نه خیلی پرغذا هستند نه کمغذا
برای ۴ نفر:۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم
برای ۲ نفر: ۱۷۰تا ۲۰۰ گرم
برای یک نفر: ۸۰ تا ۱۰۰ گرم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران حماس دولت سیزدهم رافائل گروسی دولت رئیس جمهور رهبر انقلاب اصفهان مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان مجلس زنان
شهرداری تهران تهران سلامت بارش باران قتل پلیس حجاب آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی شهرداری وزارت بهداشت
خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینما تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران موسیقی کتاب
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین رفح جنگ غزه روسیه چین نوار غزه ترکیه اوکراین طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی سامسونگ ناسا آیفون گوگل مایکروسافت باتری فضاپیما ماهواره
سازمان غذا و دارو بیماران خاص استرس کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون