شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

پودینگ هویج با سس لیمو


پودینگ هویج با سس لیمو

● مواد لازم برای تهیه پودینگ:
▪ روغن شیرینی پزی یا کره: نصف پیمانه
▪ شکرسفید: یک پیمانه
▪ آرد: یک و نیم پیمانه
▪ جوش شیرین: کمتر از یک قاشق مرباخوری
▪ نمک: سه چهارم قاشق مرباخوری
▪ …

مواد لازم برای تهیه پودینگ:

روغن شیرینی پزی یا کره:

نصف پیمانه

شکرسفید:

یک پیمانه

آرد:

یک و نیم پیمانه

جوش شیرین:

کمتر از یک قاشق مرباخوری

نمک:

سه چهارم قاشق مرباخوری

پودردارچین:

یک قاشق مرباخوری

پودر جوزهندی:

یک قاشق مرباخوری

پودر میخک:

نصف قاشق مرباخوری

هویج رنده شده:

یک پیمانه

کشمش:

یک فنجان

گردوی خرد شده:

یک فنجان

مواد لازم برای سس لیمو:

شکر:

سه چهارم پیمانه

آدر ذرت:

یک و نیم قاشق مرباخوری

نمک:

کمی

آب جوش:

یک و یک چهارم پیمانه

کره:

سه و نیم قاشق مرباخوری

آب لیمو:

سه و نیم قاشق مرباخوری

عصاره وانیل:

یک و نیم قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

در ظرف مناسب، کره و شکر را با هم بزنید تا سبک و نرم شود. آرد، جوش شیرین، نمک، پودردارچین، جوزهندی و میخک را با هم مخلوط کنید و به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید. (مخلوط به دست آمده خشک خواهد بود.)

در این مرحله هویج، کشمش و گردو را اضافه کنید و در ظرف پیرکس مناسب چرب شده بریزید و با کاغذ فویل بپوشانید.

ظرف پیرکس را در قابلمه حاوی آب قرار دهید و در آن را بگذارید و به آرامی به مدت ۴ تا ۴ ساعت و نیم بخارپز کنید.

برای تهیه سس شکر، آردذرت و نمک را با هم مخلوط کنید. آب داغ، کره، آب لیمو و وانیل را به مخلوط شکر اضافه کنید و روی حرارت کم بپزید تا غلیظ شود.

پودینگ هویج داغ را با سس لیمو سرو کنید.

ارزش غذایی هر ۱۲۸ گرم هویج خام:

کالری:

۵۲

سدیم:

۸۸ میلی گرم

چربی کلی:

۱۲ گرم

فیبر غذایی:

۴ گرم

قند:

۶ گرم

ویتامین سی:

۸ میلی گرم

کلسیم:

۴۲ میلی گرم

پروتئین:

یک گرم