چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
اسفناج
می دانیم كه بدن ما هر روز به مقدار زیادی آهن نیاز دارد. با خوردن اسفناج كه مقدار زیادی آهن دارد، این نیاز رفع می شود.
به همین دلیل است كه این سبزی برای كسانی كه كم خون هستند بسیار مفید است. به علاوه ضدسرطان است و دستگاه گوارش بدن را پاك و تمیز می كند. فراموش نشود كه باید اسفناج را خوب و تمیز شست.
كسانی كه كبد آن ها ناراحت است یا رماتیسم، سنگ كلیه، ورم معده، ورم روده و ورم مفصل دارند، بهتر است آن را با مقدار زیادی آب بپزند و مصرف كنند. خوردن اسفناج خام و تازه، دندان و لثه ها را سالم نگه می دارد. اسفناج پخته اگر مدت زیادی بماند، فاسد می شود. بنابراین باید به همان مقدار كه لازم است تهیه كنیم تا اضافی نماند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست