یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
انجیر کاهش دهنده چربی های مضر خون
میوه انجیر به دلیل داشتن فیبر خوراکی در پیشگیری و بهبود بیماری یبوست، کاهش چربی های مضر خون و تسریع حرکات دستگاه گوارش نقش موثری دارد.
میوه انجیر یک میوه تابستانی و دارای تنوع گونه است که از رنگ های بنفش تا زرد آن در مناطق مختلف به دست می آید.
انجیر میوه ای آسیب پذیر است. این میوه در صورت نگهداری نیز بیش از چند روز قابل مصرف نیست.هریک صد گرم میوه انجیر حدود ۷۴ کیلوکالری انرژی بدن را تامین می کند و متشکل از ۱۹ گرم کربوهیدرات، ۰/۷ گرم پروتئین، ۰/۳ گرم چربی، ۶/۴ گرم فیبرخوراکی، ۰/۳ گرم آهن، RE۱۴ ویتامین آ، ۲ گرم ویتامین C و ۲۳۲ میلی گرم پتاسیم است، یک صدگرم انجیر خشک حاوی ۲۷۵کیلوکالری انرژی، ۰/۴ گرم پروتئین، ۱/۵ گرم چربی، ۵/۸ گرم فیبر، ۹۸۰ میلی گرم پتاسیم و ۳ میلی گرم آهن است.
کربوهیدرات ها مهم ترین اجزای تشکیل دهنده میوه انجیر است. هرچند از انجیر خشک می توان به عنوان جایگزین قند موردنیاز بدن استفاده کرد، ولی مصرف بیش از حد این میوه برای بیماران دیابتی مضر است.مصرف روزانه انجیر به لحاظ فیبر موجود در آن در جلوگیری از بروز بیماری یبوست، کاهش چربی مضر خون و تسریع حرکات دستگاه گوارش موثر است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست