چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

تخم‌ مرغ‌ با گوشت‌ چرخ‌ كرده‌


● مواد لازم‌:
▪ نان‌ تست‌:۲ تكه‌
▪ شیر جوشیده‌:یك‌ سوم‌ پیمانه‌
▪ پیاز متوسط:۲ عدد
▪ كره‌:یك‌ سوم‌ پیمانه‌
▪ جعفری‌:۱۰۰ گرم‌
▪ پنیر گودای‌ رنده‌ شده‌:۷۵ گرم‌
▪ گوشت‌ چرخ‌ كرده‌:۴۵۰ …

مواد لازم‌:

نان‌ تست‌:

۲ تكه‌

شیر جوشیده‌:

یك‌ سوم‌ پیمانه‌

پیاز متوسط:

۲ عدد

كره‌:

یك‌ سوم‌ پیمانه‌

جعفری‌:

۱۰۰ گرم‌

پنیر گودای‌ رنده‌ شده‌:

۷۵ گرم‌

گوشت‌ چرخ‌ كرده‌:

۴۵۰ گرم‌

جوز هندی‌:

۱ قاشق‌ چایخوری‌

تخم‌ مرغ‌ آبپز:

۴ عدد

آرد سوخاری‌:

۶ قاشق‌ سوپخوری‌

گوجه‌ رنده‌ شده‌:

۵۰۰ گرم‌

خامه‌:

۳ قاشق‌ سوپخوری‌

پودر آویشن‌:

نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌

سس‌ تند:

۵ تا ۶ قطره‌

نمك‌ و فلفل‌:

به‌ میزان‌ لازم‌

طرز تهیه‌:

نان‌ها را در شیر خیس‌ كرده‌ تا نرم‌ شوند، سپس‌ شیر اضافه‌ آن‌ را بگیرید، پیاز را خرد كرده‌ و در ۲ قاشق‌ سوپخوری‌ از كره‌ سرخ‌ كنید، جعفری‌ را شسته‌ و نیمی‌ از آن‌ را خرد كنید.

تمام‌ این‌ مواد را با گوشت‌ و پنیر رنده‌ شده‌ به‌ صورت‌ خمیر در آورده‌ و نمك‌، فلفل‌ و جوزهندی‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كرده‌ و به‌ ۴ قسمت‌ تقسیم‌ كنید.تخم‌ مرغ‌ها را پوست‌ گرفته‌ و هر یك‌ را با یك‌ قسمت‌ از گوشت‌ چرخ‌ كرده‌ بپوشانید و به‌ فرم‌ تخم‌ مرغ‌ درآورید.سپس‌ روی‌ آن‌ پودر فلفل‌ زده‌ و در آخر در آرد سوخاری‌ بغلتانید.كوفته‌ها را در باقی‌مانده‌ كره‌ حدود ۱۰ دقیقه‌ سرخ‌ كنید و گوجه‌فرنگی‌ رنده‌ شده‌ را روی‌ حرارت‌ هم‌ بزنید و پس‌ از یكنواخت‌ شدن‌ به‌ آن‌، خامه‌، آویشن‌، سس‌ تند، نمك‌ و فلفل‌ را اضافه‌ كنید.سس‌ را در ظرفی‌ ریخته‌ و كوفته‌ها را كه‌ قبلا نصف‌ كرده‌اید، روی‌ آن‌ قرار دهید و با باقی‌ جعفری‌ها آن‌ را تزیین‌ كرده‌ و میل‌ كنید.