شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

سوپ گوشت و رشته


سوپ گوشت و رشته

● مواد لازم
▪ دو قاشق مرباخوری کره
▪ ۲۰۰ گرم گوشت خرد شده
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ ۴۵۰ گرم گوجه فرنگی
▪ چهار قاشق مرباخوری گشنیز
▪ دو قاشق مرباخوری جعفری
▪ نصف قاشق مرباخوری زردچوبه
▪ …

مواد لازم

دو قاشق مرباخوری کره

۲۰۰ گرم گوشت خرد شده

یک عدد پیاز خرد شده

۴۵۰ گرم گوجه فرنگی

چهار قاشق مرباخوری گشنیز

دو قاشق مرباخوری جعفری

نصف قاشق مرباخوری زردچوبه

نصف قاشق مرباخوری دارچین

یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل قرمز

نصف فنجان آب مرغ

۲‎/۵ فنجان آب

نصف فنجان نخود پخته شده

چهار عدد پیاز کوچک

یک چهارم فنجان رشته سوپی

کمی برگ گشنیز

لیموترش برای تزئین

طرز تهیه

کره را در یک تابه بزرگ ریخته و گوشت را در آن تفت دهید.

سپس گوجه فرنگی ها را خرد کرده و با پیاز خرد شده به مواد اضافه کنید.

سپس برای ۱۰ دقیقه آنها را با هم تفت داده، جعفری، گشنیز، زردچوبه ، دارچین و فلفل قرمز را اضافه کنید و اجازه دهید برای پنج دقیقه دیگر با هم تفت داده شوند.

سپس آب مرغ و چهار پیاز کوچک و آب را افزوده و بگذارید به جوش بیاید.

حرارت زیر قابلمه را کم کرده تا مواد برای ۳۰ دقیقه با هم بپزد.

سپس رشته سوپی را اضافه کرده و بگذارید برای پنج دقیقه بپزد.

سوپ پخته شده را با لیموترش و گشنیز تزئین کرده و میل کنید.

سحر پورعباس