شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

دلمه با نان لواش (دست پیچ )


دلمه با نان لواش (دست پیچ )

● مواد لازم :‌
گوشت چرخ كرده :‌ نیم كیلو گرم
جعفری وترخان :‌۲ پیمانه
گردو : ۲ قاشق غذا خوری
زرشك : ۲ قاشق غذا خوری
پیاز :‌یك عدد
گوجه فرنگی متوسط : ۲ عدد
روغن ،‌نمك ، فلفل ونان لواش …

مواد لازم :

گوشت چرخ كرده :‌ نیم كیلو گرم

جعفری وترخان :‌۲ پیمانه

گردو : ۲ قاشق غذا خوری

زرشك : ۲ قاشق غذا خوری

پیاز :‌یك عدد

گوجه فرنگی متوسط : ۲ عدد

روغن ،‌نمك ، فلفل ونان لواش :‌به اندازه كافی

طرز تهیه :

سبزی ها را پاك وخرد می كنیم ،‌مغز گردو رامی كوبیم ، زرشك را پاك كرده ومی‌شوییم.

در یك ظرف مقداری روغن ریخته ،‌گوشت وپیاز خرد شده را روی آن می ریزیم ،‌بعد سبزیها ،‌مغز گردو ،زرشك ، نمك ، فلفل وگوجه فرنگی خرد شده را به همراه دواستكان آب به آن اضافه می كنیم وبا حرارت ملایم می گذاریم پخته وآب آن تمام وسرخ شود .

دور نان های لواش را در می آوریم وبه شكل چهار گوش یا مستطیل می بریم . دروسط هر تكه نان مقداری از مایه گوشت رامی گذاریم بعد نان رامثل بغچه یا به شكل دلمه یا به شكل لوله در می آوریم .

ظرف مخصوص فر را چرب كرده ودلمه ها را داخل آن می چینیم وبا حرارت ملایم می‌گذاریم نان ها سرخ شود . یا می توانیم دلمه ها را دانه دانه روی حرارت ملایم در ماهی‌تابه سرخ كنیم .

وقتی دلمه ها سرخ شد در دیسی یك برگ كاهوی شسته شده می گذاریم ودلمه ها را روی آن می چینیم .

می توانیم برای تزئین كمی زعفران حل كرده وبه شكل خال خال روی دلمه ها بگذاریم ویا با سبزیجات آن را تزئین می كنیم.

مریم اسلامی نژاد