سه شنبه, ۲۵ دی, ۱۴۰۳ / 14 January, 2025
مجله ویستا

موسیقی شیطانی


موسیقی شیطانی

در دهه ۱۹۶۰ م شیطان پرستی توسط سرمایه داران یهود مورد حمایت قرار گرفت و چند گروه شیطان پرست در انگلستان و ایالات متحده آمریكا به وجود آمد كه معروف ترین آنها تشكیل «كلیسای شیطان» در شهر سان فرانسیسكو می باشد امروز دیگر صلیب های وارونه, ستاره پنج پر, ۶۶۶, صورتهای نقاشی شده, ماسك های حیوانات درنده شاخ دار, برهنه پوشی تنها نشانه ها و سمبل های شیطان پرستی نیست

فراماسون‌ها احیاكننده جادوگری و شیطان‌پرستی در قاره اروپا در قرن شانزدهم میلادی می‌باشند .

در دهه ۱۹۶۰ م شیطان‌پرستی توسط سرمایه‌داران یهود مورد حمایت قرار گرفت و چند گروه شیطان‌پرست در انگلستان و ایالات متحده آمریكا به وجود آمد كه معروف‌ترین آنها تشكیل «كلیسای شیطان» در شهر سان‌فرانسیسكو می‌باشد.امروز دیگر صلیب های وارونه، ستاره پنج پر، ۶۶۶، صورتهای نقاشی شده، ماسك های حیوانات درنده شاخ دار، برهنه پوشی... تنها نشانه ها و سمبل های شیطان پرستی نیست.

عمده ترین نشانه شیطان پرستی را در تجاوز و قتل به ویژه در تجاوز به كودكان و نوجوانان به همراه قتل آنان باید دید.شیطان پرست ها موظفند همیشه خشم و نفرت خود را نسبت به مسیح و سایر مقدسات اعلام كنند.

استفاده از موسیقی مهمترین ابزار این فرقه در جهت تحت تبلیغ عقاید خود و نیز تحت تاثیر قرار دادن جامعه به خصوص قشر جوان می باشد.گاه این گروه ها خود اذعان می كنندكه شیطان پرست هستند و گاه برخی از آنان این ادعا را نكرده ولی در راستای تضعیف بنیان های ارزشی و دینی و تبلیغ افعال شیطانی می پردازند

با توجه به وفور موسیقی های مبلغ این گروه ها در ایران و رویكرد برخی جوانان بی اطلاع به این نوع موسیقی و حتی چاپ كتاب حاوی متن این موسیقی ها و سرمایه گذاری زیاد دشمن در این باره بررسی و تحقیق پیرامون این موضوع و اطلاع رسانی و آگاهی افكار عمومی امری ضروری به نظر می رسد. به عنوان مثال خبر گزاری فارس طی خبری در ۲۰مورخ /۱۰/۱۳۸۳پرده از این فعالیتها برداشت.

"امین" دانشجوی یكی از رشته‌های گروه پزشكی دانشگاه كه از افراد موثر گروه شیطان پرست هوی متال در ایران است، مدتی پیش به صورت اتفاقی و بر اساس درخواست یكی از دوستان خود كه قصد بازدید از جبهه‌های جنوب كشور در كاروانهای راهیان نور داشت به همراه جمعی از دانشجویان عازم این مناطق شد كه تاثیرات روحی این سفر، زمینه‌ساز رویگردانی وی از فعالیت‌ در گروههای فعال شیطان پرست و بیان حقایقی قابل توجه درباره آنها شده است.

وی افزود: به گفته این فرد، عناصری از رژیم صهیونیستی كه دركشور امارات حضور دارند شبكه اصلی هدایت گروه‌های هوی متال را در ایران در دست دارند.

به گفته این منبع آگاه بر اساس اسناد ارائه شده توسط "امین" در حساب‌های ارزی این گروه در شبكه بانكی كشور كه از طریق شبكه اینترنت هدایت می‌شود، در سال گذشته حدود "هشت میلیون دلار آمریكا" واریز شده است كه بین گروههای شیطان پرست در شهرهای مختلف ایران توزیع می‌گردد.

وی با بیان اینكه تعداد اعضای این گروه در برخی شهرهای كشور به دو هزار نفر بالغ می‌شود، اضافه كرد: مطالب ارائه شده نشان می‌دهد كه برخی فعالیت‌های ضد امنیتی نیز توسط برخی عناصر خاص در این گروهها برای رژیم صهیونیستی انجام می‌شود.

این منبع آگاه با یادآوری اینكه مجوزهای ارائه شده توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای چاپ گسترده كتابهای گروه‌های هوی‌متال در كشور زمینه ارتباط نزدیك فكری اعضای این جریان در سراسر كشور را فراهم ساخته است، افزود: در سالهای اخیر به دلیل عدم وجود هرگونه نظارت و كنترل واقعی در كشور، گروههای اجتماعی معارض كاركرد سیاسی و ضد امنیتی پیدا كرده و زمینه سوء استفاده‌ههای ضد ملی بیگانگان از آنها فراهم شده است…در حال حاضر گروه متال با قدیمی‌ شدن علاقه به رپ در ایران، طرفداران بیشتری را به خود جذب نموده است. »

سعی می شود در این مقاله به بررسی برخی از این موسیقی های شیطانی و شیطان پرستی پرداخت.

۱-موسیقی رپ

● تاریخچه:

«RAP، فرهنگی كه خصوصاً به جوانان سیاه و اقشار تحتانی در جوامع غرب تعلق دارد، از آمریكا سرچشمه گرفته و شورشگران سراسر جهان را تحت تاثیر قرار داده است موسیقی RAP از تكامل اشكال دیگری از موسیقی سیاهان در محله های فقیرنشین برانكس نیویورك و تا حدودی هارلم شكل گرفته است. این محلات، نقطه تمركز گروههائی از سیاهان است كه سالها پیش تحت شرایط فلاكت بار اقتصادی مجبور به مهاجرت از ایالات جنوبی به شهرهای بزرگ نظیر نیویورك شدند.

اواخر دهه ۱۹۶۰، وقتی كه آمریكا زیر ضربه مبارزات انقلابی در كشورهای تحت سلطه اش، خصوصاً ویتنام، قرار داشت و انقلاب چین نیز بر شورشگران و انقلابیون در ایالات متحده تاثیر نهاده بوددر شهرهای بزرگ آمریكا تضادهای طبقاتی میان سیاه با بورژوازی امپریالیستی و پایه های اجتماعیش حدت و شدتی فوق العاده یافته بود. بین محلات فقیر نشین سیاه با سایر نقاط شهر نیویورك، چیزی شبیه به خط مرزی وجود داشت. خط مرزی شاهد درگیری میان دسته های متشكل سفیدهای نژاد پرست و پلیس از یكطرف با گروه های بزرگ و متشكل جوانان سیاه بود. گروه های RAP از دل همین تشكلات شورشی سیاه شكل گرفت.

در اینجا قسمتی از نخستین ترانه RAP اعتراضی كه از معروفیتی بین المللی برخوردار گشته و "پیام" نام دارد را میخوانیم. این ترانه از آثار "گرند مستر فلش" و گروه "فوریوس فایو" است. این ترانه حكایت شرایط نابسامان طبقه های فقیر نشین جامعه است. دستم را بروی اسلحه ام میفشارم، چرا كه قصد جانم را كرده اند مرا هل ندهید، دیگر جان به لبم رسیده می كوشم به سیم آخر نزنم اینجا درست مثل یك جنگل است و بعضی وقتها تعجب میكنم كه چگونه می توان جان سالم بدر برد»

«در همان سالهای نخستین شكل گیری رپ با دخالت قدرتمندان، هدفهای سیاسی و اجتماعی گروه های سیاهپوست، دستخوش نوعی تحریف گردیده و در نتیجه به ابزاری در دست سیاستمداران و صیهیونیسم تبدیل شدند.

در طول مدتیكه رپ شكل می گرفت، عناوین مختلفی از این نوع موسیقی توسط موزیسین ها بوجود آمد كه با پیوستن خوانندگان معروفی به این گروه موسیقی رپ طرفداران زیادی را به خود جلب و جذب نمود.

آن رپ نسبت به گروههای دیگر طرفداران بیشتری دارد و جوانان علاقمند به موسیقی آن گوش میدهند و براساس مدلهایی كه آنها به آنها القاء میشود، لباس می پوشند و آرایشهای ظاهری رپ را برمیگزینند.

شلوارهایی كه پاچه گشاد آن بر روی زمین كشیده مشود، مانتوهایی با آستین های بلند، موهای روغن زده و چسبیده بر سر، عینك های دودی با قالب فلزی، خط ریش پایین تر از گوش پسران و روسریهای كوچك و معمولا سفید رنگ دختران، ویژگی ظاهری گروه رپ است.»

برخی از گروههای زیر مجموعه رپ عبارتند از:

۱- ASE OF BASE:كه در سبك موسیقی پاپ از سال ۱۹۸۸ در آمریكا و اروپا برنامه اجرا می كنند كه اعضای این گروه چهار خواننده سیاهپوست هستند كه عموما محور اشعارشان پیرامون عشق و روابط آزاد غیراخلاقی میباشد.

۲- NEW KIDS OF THE BLACK:كه از سال ۱۹۸۷ برنامه اجرا میكنند، آهنگهای آنها بسیار تند و با مضامینی درباره عشق و زندگی اجرا می شوند.خوانندگانی بنامهای كوئین و جیمی به همراه دو سیاه پوست دیگر كه همگی هم جنس باز هستند عضو این گروه می باشند

ب-موسیقی متال:

موسیقی متال دارای زیر مجموعه های زیادی است كه برخی از آنان جز مهمترین گروههای شیطان پرست محسوب مشوند مانند هوی متال و بلك متال و….Black Metal

بلك متال در نروژ از زمانی پدید آمد كه نئو وایكینگ های نروژ در جستجوی راه و وسیله ای برای نابود كردن مسیحیت در نروژ و بعد در تمام دنیا بودند و در این راه انسانهای بسیاری را كشتند و كلیساهای زیادی را آتش زدند و بلك متال را تا نهایت نواختند تاشاید خدای تاریك ها باز گردد.موسیقی كه سخن از دنیای تاریك سرد و بیروح را بیان میكند سبكی مملو از خوشونت مرگ و كشتار (DEATH METAL) مرگ، یگانه حقیقتی است كه راه فراری از آن نیست. ایده مرگ در نزد شیطان پرستان به دو دسته بسیار عمده تقسیم می شوند. دسته اول كسانی كه خودآگاهانه مرگ و ماندن در جهنم را ترجیح می دهند. دسته دوم كسانی كه منكر مرگ می شوند و بر این گمانند كه پرستش شیطان كفایت می كند تا او آنان را از چنگال مرگ رهائی بخشد و عمری جاودان نصب آنان گرداند. از این مكان دسته اول خطرناكترند زیرا آگاهانه به جنگی نامقدس در برابر خداوند روی می آورند. جنگی كه می دانند در آخر به شعله های آتش ختم می شود. آنان گناه را زینت درونی انسان تصور می كنند. به مرحله ای می رسند كه دیگر گناه برای زندگی آنان از آب و نان نیز ضروری تر می شود تا درجه ای كه دیگر چیزی به جز گناه نمی بینند. گناه، گناه، گناه. به هر گناهی دست می زنند. ربا، قتل، دروغ، تهمت، دزدی، شرب خمر، هتاكی به مقدسات و مومنین، اعمال منافی عفت تعداد زیاد دیگر سبك متال وجود دارد كه هر كدام دارای خصوصیات خاص خود هستند اما وجه اشتراك بسیاری از آنان عبارت است از رواج خشونت و فحشا با توجه بدانچه ذكر شدكه بیانگر بخشی از فرهنگ غرب و در راس آن امریكا است آیا این سخن پرزیدنت بوش كه:«ارزشهای و موضوعات مورد علاقه آمریكا برای هر كسی و در هر جامعه ای درست و مفید است…!»

و آیا این سخن دیگر معنایی دارد كه:

«اهداف آمریكا برقراری صلح،تداوم آزادی و رسیدن به سعادت و خوشبختی است!»

ولی معنی این سخن توماس فردمن تحلیلگر سیاسی آمریكا كه می گوید:

«جنگ با این دشمن(اسلام)با ارتش ممكن نیست بلكه باید در مدارس، مساجد و كلیسا ها و معابد به رویارویی با آن پرداخت و این راه جز با همكاری روحانیون،كشیشان و راهبان نمی توان به پیروزی دست یافت.»

منابع:

- خبر گزاری فارس

- كتاب دشمن خود را بشناس –نوشته سید مسعود جزایری

- سایت هنر موسیقی

- سایت ضیافت

- وبلاگ بام ایران

- وبلاگها پیرامون شیطان پرستی و موسیقی شیطانی

نویسنده: مهدی حق وردی طاقانكی