چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

آبگوشت کشک


آبگوشت کشک

آبگوشت کشک یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محلی مخصوص لرستان است

آماده سازی: ۱ ساعت

مدت انتظار: ۲ ساعت

مجموعاً: ۳ ساعت

آبگوشت کشک یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محلی مخصوص لرستان است به این آبگوشت به زبان محلی " دو گوله دودار " گفته می شود و در فصل سرما بسیار طرفدار دارد و از نظر مواد لازم برای بدن بسیار غنی و در عین حال، خوشمزه و دلچسب است.

مواد اولیه :

برای ۴ نفر

نعناع خشک به میزان لازم

کشک ۲۵۰گرم

سیر ۴ حبه

زردچوبه به میزان لازم

بادمجان ۲ عدد (از قبل سرخ کنید)

پیاز ۱عدد (درشت)

گوشت آبگوشتی نیم کیلو

روغن به میزان لازم

نخود ۲ پیمانه

لوبیا سفید ۲ پیمانه

نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

نخود و لوبیا را حتما از شب قبل خیس کنید و حداقل ۳ مرتبه آب ان را تعویض کنید.

ظرف مناسبی را انتخاب کرده و گوشت، نخود، لوبیا سفید، نمک، پیاز خرد کرده و حبه های سیر را با ۵ پیمانه آب روی حرارت مستقیم گذاشته و بعد از جوش آمدن اجازه دهید با حرارت ملایم خوب بپزد.پس از گذشت یک ساعت زردچوبه را به غذا اضافه کنید و حدود نیم ساعت بعد بادمجان ها را که از قبل سرخ کرده اید به غذا اضافه کنید .پس از گذشت ۱۵ دقیقه کشک را به غذا اضافه کرده و بعد از انکه چند قل زد زیر غذا را خاموش کنید .حالا نعناع داغ را در ظرفی جدا درست کنید و به عنوان تزیین به غذا اضافه کنید .

سرو این غذا درست مثل آبگوشت معمولی است و اب آن جدا و به صورت ترید استفاده میشود و بقیه مواد با هم کوبیده شده و با نان خورده میشود.

خوردن این غذا با نان سنگک و سبزی خوردن توصیه میشود.