دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا

گوشت منجمد را با آب گرم و حرارت ذوب نکنید


گوشت منجمد را با آب گرم و حرارت ذوب نکنید

به هیچ وجه نباید از حرارت یا آب گرم برای ذوب کردن گوشت منجمد استفاده کرد بلکه باید برای خارج کردن گوشت از حالت یخ زده آن را شب قبل در یخچال بگذارند.
اصول صحیح نگهداری مواد غذایی …

به هیچ وجه نباید از حرارت یا آب گرم برای ذوب کردن گوشت منجمد استفاده کرد بلکه باید برای خارج کردن گوشت از حالت یخ زده آن را شب قبل در یخچال بگذارند.

اصول صحیح نگهداری مواد غذایی و آگاهی داشتن در این زمینه بهترین روش برای کاهش بیماری هاست.

گوشت از جمله مواد غذایی است که سریع فاسد می شود و سرعت و شدت فاسد شدن آن بستگی به گرما، هوای مرطوب و آلودگی گوشت دارد و بهترین وسیله نگهداری گوشت، سرما می باشد.

گوشت سالم باید رنگ طبیعی داشته، بوی بد ندهد، سطح آن لیز و مرطوب نباشد، قبل از سفارش چرخ نشده باشد و دارای مهر کشتارگاه باشد. همچنین افراد باید از خرد کردن گوشت قبل از شستن پرهیز کنند و در غیر این صورت امکان انتقال آلودگی احتمالی به عمق گوشت وجود دارد.

به هیچ وجه نباید از حرارت یا آب گرم برای ذوب کردن گوشت منجمد استفاده کرد بلکه باید برای خارج کردن گوشت از حالت یخ زده آن را شب قبل در یخچال بگذارید.

گوشت مرغ تازه رنگ و بوی طبیعی داشته و پوست آن عاری از چروکیدگی باشد و درون بسته بندی آن خوانابه یا آب منجمد شده وجود نداشته باشد.

گوشت مرغ فاسد، تیره، پرخون و کبود است و در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به تدریج خاکستری و گاهی سبز روشن می شود که در این حالت باید از مصرف آن جدا خودداری کرد.

همچنین ماهی سالم نیز باید دارای بوی طبیعی و ظاهری درخشنده و شفاف بوده و آبشش آن قرمز روشن و عاری از ماده لزج باشد همچنین ماهی فاسد شده پوستی کدر و تیره رنگ و بدون درخشندگی داشته، چشمانی کاملا گود رفته دارد و عضلات آن شل و در اثر فشاردادن انگشت روی عضله، فرورفتگی ایجاد می شود.