سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

راویولی سبز با سس سیر و سبزی


راویولی سبز با سس سیر و سبزی

● مواد لازم برای ۲۴ راویولی
▪ اسفناج پخته: ۲۰۰ گرم ساطوری شده
▪ روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
▪ قارچ: ۲۵۰ گرم، ورقه‌ورقه
▪ پنیر موتزارلا: ۲۰۰ گرم رنده شده
▪ سینه مرغ پخته: ۲۰۰ گرم ساطوری
▪ …

مواد لازم برای ۲۴ راویولی

اسفناج پخته:

۲۰۰ گرم ساطوری شده

روغن مایع:

یک قاشق غذاخوری

قارچ:

۲۵۰ گرم، ورقه‌ورقه

پنیر موتزارلا:

۲۰۰ گرم رنده شده

سینه مرغ پخته:

۲۰۰ گرم ساطوری

پودر پنیر پارمسان:

۵۰ گرم

تخم‌مرغ:

یک عدد

سیر:

۵-۴ حبه، ساطوری

سبزی‌های خشک:

۲ قاشق غذاخوری (آویشن، نعنا، مرزن جوش، رزماری و...)

نمک و فلفل:

به میزان لازم

روغن مایع:

یک‌چهارم پیمانه( ۶۰ میلی‌لیتر)

روش تهیه:

روغن مایع را داغ کرده و قارچ را روی شعله متوسط ۴ دقیقه تفت دهید تا آب آن تبخیر شده و کمی رنگ بگیرد، سپس کنار بگذارید تا سرد شود.اسفناج را فشار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود، سپس با خمیر راویولی مخلوط کرده و آنقدر ورز دهید تا کاملا در خمیر جذب شده و رنگ آن سبز شود.

قارچ، سینه مرغ، پنیرها و تخم‌مرغ را در یک کاسه مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.مانند دستورهای قبلی خمیر را پهن کرده و مایه را درون آن قرار دهید و پس از بستن راویولی‌ها، آنها را در آب جوش و نمک ۱۵ دقیقه بپزید.

شصت میلی‌لیتر روغن مایع را در یک تابه داغ کرده و سیر را در آن یک دقیقه تفت دهید تا نرم شود و کمی رنگ بگیرد. سپس تابه را از روی شعله برداشته و سبزی‌ها را اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و پس از آبکش کردن راویولی‌ها، سس سیر را روی آن بریزید.

نکته:

با استفاده از پودر پاپریکا یا پودر فلفل دلمه‌ای قرمز کبابی می‌توانید راویولی قرمز تهیه کنید. یکی، دو قاشق غذاخوری پودر پاپریکا یا ۲ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز برای مقدار خمیر دستور مناسب است.