دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

مواد غذايي مفيد براي سلامتي کليه ها


اعضايي لوبيايي شکل و مايل به رنگ قرمز که در هر دو طرف ستون فقرات بدن واقع شده، کليه ها براي بدنتان خيلي حياتي هستند، چون کار اصلي آنها تصفيه خون است. اگر از بيماري هاي مربوط به کليه رنج ميبريد يا ميخواهيد سلامتي آنها را حفظ کنيد، اين مواد غذايي را به رژيم غذاييتان اضافه کنيد.
 فلفل دلمه اي قرمز:
پتاسيم کمي دارد و يک منبع عالي از ويتامين ها C و A ، B6 ، اسيدفوليک و فيبر است، فلفل دلمه اي قرمز ليکوپين، آنتي اکسيداني است که از شما در برابر سرطان هاي خاص محافظت مي کند. ميتوانيد آن را در سالاد ريخته و ميل کنيد.
سيب:
کلسترول را کاهش داده و از يبوست جلوگيري کرده و در برابر بيماري هاي قلبي از شما محافظت مي کند، در عين حال خطر ابتلا به سرطان را هم کاهش مي دهد. سيب فيبر بالا و اجزايي ضدالتهابي دارد.
کلم:
سرشار از ويتامين هاي K ، C و فيبر است، همچنين منبع خوبي از ويتامين B6 و اسيد فوليک است. اين سبزي در برابر سرطان از شما محافظت کرده و سلامتي قلب و عروق را بهبود مي دهد. کلم را به سالاد اضافه کرده و کنار وعده اصلي غذايي سرو کنيد.
سير:
سير به پيشگيري از تشکيل پلاک روي دندان ها، کاهش کلسترول و التهاب کمک مي کند. با توجه به عطر و طعم آن، پودر سير ميتواند جايگزيني عالي براي سير و نمک باشد.
پياز:
سرشار از فلانوئيدها، بخصوص کورستين (quercetin) است ، کورستين يک آنتي اکسيدان قوي مي باشد که مي تواند بيماري هاي قلبي را کاهش داده و از شما در برابر بيشتر سرطان ها محافظت کند. پياز پتاسيم کمي داشته و منبع خوبي از chromium است، اين ماده معدني به سوخت و ساز کربوهيدرات و چربي کمک مي کند.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار می‌دهد.