چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
دلمه بادمجان تركی
مواد لازم:
بادمجان= ۴ عدد
گوشت= ۲۰۰ گرم
پیاز= ۱عدد متوسط
پنیر پیتزا= ۱۰۰گرم
جعفری= ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه= ۲ قاشق غذا خوری
نمك و فلفل و ادویه= به اندازه كافی
گوجه فرنگی حلقه شده= ۲عدد
طرز تهیه:
هر بادمجان را از بلندی به۴ قسمت تقسیم می كنبم به طوری كه ۴ ورقه نازك از بادمجان داشته باشیم و با حرارت ملایم سرخ می كنیم.
پیاز را ریز خرد می كنیم كمی تفت می دهیم گوشت و ادویه و نمك و فلفل را اضافه می كنیم كمی كه سرخ شده رب گوجه و سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه میكنیم میگذاریم تا مواد خوب پخته و سرخ شود.
۲ورقه از بادمجان را به صورت بعلاوه می گذاریم، مقداری گوشت وسط آن می ریزیم كمی از پنیر روی آن می گذاریم ابتدا ورقه زیری بادمجان و بعد ورقه رویی بادمجان را روی گوشت می آوریم یك خلال دندان وسط بادمجان می زنیم و یك حلقه گوجه فرنگی وسط خلال فرو می كنیم
تمام بادمجان ها را به همین شكل درست می كنیم ظرفی را كه می خواهیم خوراك را سرو كنیم چرب می كنیم بادمجان ها را در آن می چینیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰درجه در فر می گذاریم، تا پنیر ها آب شود و گوجه فرنگی ها پخته شود.می توانیم این خوراك را روی گاز هم درست كنیم.
مریم اسلامی نژاد
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست