چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

۵ توصیه برای کاهش روغن مصرفی


۵ توصیه برای کاهش روغن مصرفی

مصرف غذاهای چرب، شور و شیرین از جمله اصلی‌ترین دلایل ابتلا به چاقی و بیماری‌هایی مانند بیماری های قلبی – عروقی، فشارخون و کلسترول بالاست. تحقیقی گسترده که در زلاندنو، اروپا و آمریکا روی ۷۳ هزار نفر انجام شد...

مصرف غذاهای چرب، شور و شیرین از جمله اصلی‌ترین دلایل ابتلا به چاقی و بیماری‌هایی مانند بیماری های قلبی – عروقی، فشارخون و کلسترول بالاست. تحقیقی گسترده که در زلاندنو، اروپا و آمریکا روی ۷۳ هزار نفر انجام شد...

نشان داد در صورتی که فردی در یک رژیم متعادل غذایی ۳۰ درصد از سهم کالری دریافتی‌اش را به چربی اختصاص دهد و بیش از این میزان مصرف نکند، وزنش ۵/۱ کیلوگرم و سایز دور کمرش ۵/۰ سانتی‌متر کاهش پیدا می‌کند و طی ۷ سال این تغییر سایز دوام خواهد داشت. در مطلب زیر به شما چند راهکار معرفی می‌کنیم تا شما نیز میزان روغن مصرفی‌تان را کم کنید.

۱. برای پخت مواد غذایی از روش‌هایی غیر از سرخ‌کردن مثل گریل، کباب، آبپز و بخارپز کردن استفاده کنید. اگر مجبورید به موادغذایی روغن بیفزایید، بیش از یک قاشق سوپ‌خوری برای هر فرد روغن اضافه نکنید.

۲. برای تهیه سیب‌زمینی سرخ‌شده، سیب‌زمینی‌ها را برش‌های نازک بزنید و در مقدار کمی روغن در ظروف نچسب سرخ کنید. حتی می‌توانید روغن را کاملا حذف و همانند مرغ و ماهی آن را در فر کبابی کنید.

۳. برای پخت موادغذایی از ظروف نچسب استفاده کنید. اگر قرار است ته ظرف را چرب کنید مقدار کمی روغن را با فرچه به اطراف و کف ظرف بزنید.

۴. به جای استفاده از روغن برای خوش‌طعم‌کردن غذاها از سایر ادویه‌جات و طعم‌دهنده‌ها استفاده کنید.

۵. برای ریختن روغن در غذاها، حتما از قاشق سوپ‌خوری استفاده کنید. در این حالت بهتر می‌توانید میزان روغن مصرفی‌تان را اندازه‌گیری کنید.