شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

گوشت راسته کبابی


گوشت راسته گوساله  :  ۱۰۰۰ گرم
عسل  :  ۱ قاشق سوپخوری
پیاز  :  ۱ قاشق سوپخوری
ادویه  :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
سس چینی  :  ۱ قاشق سوپخوری
سس سویا  :  ۲ قاشق سوپخوری
سیر  :  ۱ عدد
گوشت راسته را در ظرف پیرکسی …

گوشت راسته گوساله  :  ۱۰۰۰ گرم

عسل  :  ۱ قاشق سوپخوری

پیاز  :  ۱ قاشق سوپخوری

ادویه  :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوری

سس چینی  :  ۱ قاشق سوپخوری

سس سویا  :  ۲ قاشق سوپخوری

سیر  :  ۱ عدد

گوشت راسته را در ظرف پیرکسی قرار دهید. باقی مواد را در کاسه‌ای با هم مخلوط کرده و روی گوشت بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با حرارت بالا بپزید سپس شعله آن را کمتر کرده و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر در فر با حرارت متوسط بپزید تا بپزد و ضمن سرخ شدن گاهی آن را چرب کنید. همچنین بدانید سس چینی مخلوط این مواد است: لوبیا، سیر و پیاز پوره شده.