شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
گوشت راسته کبابی
گوشت راسته گوساله : ۱۰۰۰ گرم
عسل : ۱ قاشق سوپخوری
پیاز : ۱ قاشق سوپخوری
ادویه : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
سس چینی : ۱ قاشق سوپخوری
سس سویا : ۲ قاشق سوپخوری
سیر : ۱ عدد
گوشت راسته را در ظرف پیرکسی قرار دهید. باقی مواد را در کاسهای با هم مخلوط کرده و روی گوشت بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با حرارت بالا بپزید سپس شعله آن را کمتر کرده و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر در فر با حرارت متوسط بپزید تا بپزد و ضمن سرخ شدن گاهی آن را چرب کنید. همچنین بدانید سس چینی مخلوط این مواد است: لوبیا، سیر و پیاز پوره شده.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت چین سیستان و بلوچستان انتخابات امیرعبداللهیان شورای نگهبان حسن روحانی مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس نیکا شاکرمی
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران باران سازمان هواشناسی آتش سوزی یسنا فضای مجازی پلیس زلزله
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مسکن تورم بانک مرکزی قیمت دلار حقوق بازنشستگان بازار خودرو دلار ارز ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی سوئد مهران غفوریان رضا عطاران بی بی سی تلویزیون صداوسیما موسیقی سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه اسرائیل فلسطین روسیه آمریکا ترکیه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی خطیر جواد نکونام تراکتور بازی لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اینستاگرام اپل ناسا گوگل صاعقه تلفن همراه عکاسی کولر
کبد چرب فشار خون گرما