جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
ذرت کباب شده
مدت زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
پرس - ۱۲ نفره
مواد لازم:
کره نرم - سه چهارم پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده - ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل - به اندازه کافی
ذرت - ۱۲ عدد
کاغذ آلومینیوم - ۱۲ تکه
طرز تهیه:
گریل یا منقل زغالی را آماده کنید.
کره، نمک، فلفل و فلفل دلمه ای را با هم مخلوط کنید و بر روی هر کدام از ذرت ها بمالید. سپس ذرت ها را جداگانه در کاغذ فویل بپیچید.
در صورت کباب کردن در فر، درجه فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و بگذارید نیم ساعت در فر بماند.
در صورت کباب کردن روی زغال، هر چند بار آن را بچرخانید.
ارزش غذایی هر یک پرس
کالری - ۱۸۰ گرم کلسترول - ۳۰ میلی گرم
کربوهیدرات - ۱۸ گرم
چربی - ۱۲ گرم سدیم - ۲۹۰ میلی گرم
فیبر غذایی - ۳ گرم پروتئین - ۳ گرم
خواص ذرت:
ذرت غنی از بتا کریپتوزنتین است که نوعی کاروتنوئید است و در کدو حلوایی، فلفل دلمه ای قرمز، نارنگی و پرتقال نیز موجود است. مصرف این نوع کاروتنوئید، خطر بروز سرطان در افراد عادی را تا ۲۷ درصد و در افراد سیگاری خطر بروز سرطان ریه را تا ۳۷ درصد کاهش می دهد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست