پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

کتلت میگو


کتلت میگو

● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ میگوی تازه: ۵۰۰ گرم
▪ شیر: نصف لیوان
▪ نان باگت: ۳ عدد
▪ تخم مرغ: ۲ عدد
▪ جعفری خرد شده: نصف لیوان
▪ روغن آب کرده: نصف لیوان
▪ نمک و فلفل: به اندازه کافی
● طرز تهیه: …

مواد لازم برای ۶ نفر:

میگوی تازه:

۵۰۰ گرم

شیر:

نصف لیوان

نان باگت:

۳ عدد

تخم مرغ:

۲ عدد

جعفری خرد شده:

نصف لیوان

روغن آب کرده:

نصف لیوان

نمک و فلفل:

به اندازه کافی

طرز تهیه:

میگوهای پاک شده را با کمی نمک در مقداری آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید، سپس آن ها را در آبکش ریخته و بعد از این که آب آن رفت با چرخ گوشت، آن ها را چرخ کنید.

خمیر وسط نان باگت را بیرون آورده و آن ها را از الک رد کنید تا نرم شود و به صورت پودر دربیاید همه مواد را با هم مخلوط کرده(به جز روغن) و کاملا هم بزنید.روغن را در ماهی تابه ریخته و پس از این که گرم شد مقداری از خمیر را برداشته و با دست آن را پهن کنید و به شکل کتلت در روغن سرخ کنید.